Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Modum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Modum

Kjente og seriøse meglere i Modum

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Modum. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Modum
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Modum så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Modum er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Modum?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Modum

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Modum

Modum har i alt tre tettsteder: Sysle, Åmot/Geithus og Vikersund. Sistnevnte er kommunens administrasjonssenter og huser til sammen 23 prosent av innbyggerne i Modum. Åmot/Geithus er hakket større og rommer omkring halvparten av befolkningen, mens folketallet i Sysle bare teller et par hundre. Folketallet i kommunen i sin helhet har for øvrig lenge vært preget av vekst. Og det er en trend som ifølge SSBs prognoser skal fortsette de neste 20 årene.

Ellers er det en del pendlere i kommunen. Faktisk har nærmere halvparten av Modum sysselsatte sitt arbeid i en annen kommune. De fleste av disse legger daglig turen innom Drammensregionen, mens andre drar helt til hovedstaden. Modum er med andre ord en kommune hvor et liv på landet fint kan kombineres med en jobb i byen.

Eiendomsmegler Modum

Enten du skal kjøpe eller selge i Modum, kan det å komme i kontakt med riktig meglerfirma være avgjørende. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Modum.

Om Modum

Modum ligger øst i Buskerud, grensende mot i alt åtte kommuner samt innsjøen Tyrifjorden. Foruten å være en historisk viktig industrikommune – blant annet kjent for Blaafarveværket – rommer Modum Norges eneste skiflygingsbakke. Vikersundbakken er for øvrig verdens største av sitt slag og har huset VM i skiflygning og verdenscuprenn en rekke ganger. I 2017 satte Stefan Kraft fra Østerrike den gjeldende verdensrekorden (per 2019) i skiflygning her.

I dag er Blaafarveværket omgjort til museum. Foruten å vise gruveselskapets historie, arrangeres det også en rekke kunstutstillinger, konserter og andre arrangementer i lokalene. Selv om industrien i Modum på ingen måte er det den en gang var, er kommunen på fylkestoppen hva gjelder kraftproduksjon. I likhet med kobolten har også kraftutvinningen en lang historie i kommunen.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Modum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg