Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Modum

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Modum

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Modum så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Modum er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Modum?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Modum

Modum har i alt tre tettsteder: Sysle, Åmot/Geithus og Vikersund. Sistnevnte er kommunens administrasjonssenter og huser til sammen 23 prosent av innbyggerne i Modum. Åmot/Geithus er hakket større og rommer omkring halvparten av befolkningen, mens folketallet i Sysle bare teller et par hundre. Folketallet i kommunen i sin helhet har for øvrig lenge vært preget av vekst. Og det er en trend som ifølge SSBs prognoser skal fortsette de neste 20 årene.

Ellers er det en del pendlere i kommunen. Faktisk har nærmere halvparten av Modum sysselsatte sitt arbeid i en annen kommune. De fleste av disse legger daglig turen innom Drammensregionen, mens andre drar helt til hovedstaden. Modum er med andre ord en kommune hvor et liv på landet fint kan kombineres med en jobb i byen.

Eiendomsmegler Modum

Enten du skal kjøpe eller selge i Modum, kan det å komme i kontakt med riktig meglerfirma være avgjørende. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Modum.

Om Modum

Modum ligger øst i Buskerud, grensende mot i alt åtte kommuner samt innsjøen Tyrifjorden. Foruten å være en historisk viktig industrikommune – blant annet kjent for Blaafarveværket – rommer Modum Norges eneste skiflygingsbakke. Vikersundbakken er for øvrig verdens største av sitt slag og har huset VM i skiflygning og verdenscuprenn en rekke ganger. I 2017 satte Stefan Kraft fra Østerrike den gjeldende verdensrekorden (per 2019) i skiflygning her.

I dag er Blaafarveværket omgjort til museum. Foruten å vise gruveselskapets historie, arrangeres det også en rekke kunstutstillinger, konserter og andre arrangementer i lokalene. Selv om industrien i Modum på ingen måte er det den en gang var, er kommunen på fylkestoppen hva gjelder kraftproduksjon. I likhet med kobolten har også kraftutvinningen en lang historie i kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer