Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Mo i Rana

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Mo i Rana

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Mo i Rana så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Mo i Rana er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Mo i Rana?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Stavanger

I Stavanger by finner man alt fra Store villaer til leiligheter. Byen er også godt kjent for sine gamle hvite bygninger. I denne byen finner de fleste en bolig som passer sin smak.

Stavanger er godt kjent som Norge sin «oljeby». Dette har satt et stort preg på boligmarkedet. Stavanger var nemlig før 1969 kjent som en bede by. Etter oljen kom, ble byen mer internasjonal og attraktiv.

Boligmarkedet i Stavanger har gått hardt for seg, og hadde den dyreste kvadratmeterprisen i hele Norge. Helt frem til Oljekrisen i 2015. Da stagnerte boligmarkedet betraktelig. Folk ble redde for å kjøpe, og boligmarkedet stupte.

 I dag har det blitt bedre. Mange kjøper og selger boliger i byen året rundt. Dette har også påvirket boligmarkedet i positiv retning. Men det er fortsatt langt i fra hvordan boligmarkedet var før. 

Eiendomsmegler Stavanger

Om du har en bolig i Stavanger som du skal selge, er det viktig at du finner den beste eiendomsmegler i Stavanger. Lokalkunnskaper er veldig viktig for at du skal få maksimalt ut fra ditt boligsalg. 

Stavanger er en stor by, så om boligen din ligger på vest siden av byen, kan det være lurt å kontakte eiendomsmegler vest Stavanger.  

Av alle som selger boligen sin i Stavanger er det flere som søker etter Eiendomsmegler Stavanger. Litt forarbeid før man skal velge riktig megler er selvfølgelig bra.

Husk på at det kan være lurt å komme i kontakt med så lokale meglere som mulig. De kjenner gjerne til flere potensielle kjøpere og kan svare godt på spørsmålene om nabolaget. 

Sammenlign tilbud fra flere meglere i Stavanger

Er du usikker eller ikke ønsker å bruke så mye tid på å komme i kontakt med flere meglere, er du velkommen til å bruke vårt skjema. Da fyller du kun inn litt informasjon om deg og boligen og velger hvilke meglere du ønsker å komme i kontakt med. 

Innen kort tid vil du bli kontaktet av de valgte meglerne. Da kan det være lurt å invitere de hjem på befaring, slik at du får et bedre inntrykk av hver enkelt megler. Kjemien er nemlig noe som kan gjøre selve prosessen lettere. 

Husk å ikke se kun på prisen. Ofte vil den beste megleren i Stavanger koste litt mer enn de andre. 

Om Stavanger

Stavanger er en by i Stavanger kommune som ligger i Rogaland fylke, det er faktisk den fjerde største bykommunen i Norge. I Stavanger kommune er det hele 134.284 antall innbyggere. Disse er fordelt på 71.35 km², som betyr 1858.9 innbyggere per km². Av disse er 50.3 % menn og 49.7 % kvinner. Det er 67789 sysselsatte personer i Stavanger kommune, hvorav gjennomsnittlig bruttoinntekt er på 538100 kroner. Videre er gjennomsnittlig gjeld på 943100 norske kroner. 

Stavanger er den byen i Norge som betegnes for sentrum av oljeindustrien og er en av Europas energihovedsteder og kalles faktisk ofte for «oljehovedstaden». Fokus Næringspark ligger på grensen mellom Sola, Sandnes og Stavanger gir 40.000 arbeidsplasser fordelt på 2.500 bedrifter. Her finner man flere store selskaper som Forus og Equinor. Et resultat av dette er at byen regnes som en veldig internasjonal by og har en innvandrerandel på omtrent 21,1%.  

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer