Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Meråker

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Meråker

Kjente og seriøse meglere i Meråker

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Meråker. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Meråker
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Meråker så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Meråker er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Meråker?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Meråker

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Meråker

Boligmarkedet i Meråker kommunen er i all hovedsak preget av eneboliger, det er kun oppført 18 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked for den som skulle trenge dette. 18,6 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det finnes et godt hyttemarked i kommunen, med 1197 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Husdyrhold er mest sentralt innenfor jordbruket, men det dyrkes også en del korn. Innenfor industrien finnes det trevare-, metallvare- og næringsmiddelindustri. Det ble tidligere drevet gruvedrift og smelteverk i kommunen, men dette ble nedlagt i 2006. Kommunen har tre kraftverk. I Stjørdalselva drives det betydelig laksefiske.

Meråker kommunen har to barnehager. Det ligger en 1-10 skole i kommunen. Meråker har egen videregående skole som har idrettslinje og studiespesialisering. I tillegg tilbyr Meråker videregående skole høyere utdanning i samarbeid med Nord universitet. Kommunen har flere aktive lag og foreninger og tilbudet av fritidsaktiviteter til barn og unge er bra.

Det går jernbanelinje gjennom Meråker, fra Trondheim til Storlien i Sverige. E14 er også viktig for samferdsel i kommunen, og går parallelt med jernbanen.

Om Meråker

Sørøst i Trøndelag fylke finner vi Meråker kommune. Kommunen har blant annet grense mot Sverige. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 2430 innbyggere. Midtbygda er kommunen administrative senter. Midtbygda er også kommunens eneste tettsted.

Naturen i Meråker kommune er variert, men i stor grad preget av fjell. Over 60% av kommunens samlede areal ligger høyere enn 600 moh. Høyeste topp er Fongen som ligger 1441 moh. Det tar kun 15 min å kjøre til Storlien, et populært skisted i Sverige. Kommunen kan skilte med at det er kjent for å være en av de varmeste stedene i Norge på sommerstid, samtidig som det er meget gode skiforhold der om vinteren.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Meråker

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg