Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Meløy

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Meløy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Meløy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Meløy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Meløy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Meløy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Meløy

Meløy har et folketall på 6 306 innbyggere, men videre prognoser viser en nedgang. Per i dag er det 2500 eneboliger og 157 leiligheter, samt 571 hytter. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for eneboliger har hatt en svak økning siden 2007, men det var noe høyere i 2016 enn i dag der den ligger på 13 433 kr. Boligmarkedet har hatt en god utvikling i Meløy og har ikke blitt påvirket av samme nedgang som man har sett i andre kommuner i landet. En annen grunn til at boligmarkedet er mer stabilt fordi boligomsetningen her går til de som har behov for bolig med jobb og uten boligspekulanter. Boligmarkedet er altså vel fungerende og per dags dato ligger det ute 38 boliger.

Bosetning er langs kysten og indre del av Glomfjorden, i og omkring tettstedet Glomfjord. Det er også noe bosetning på øyene der de største er Meløya, Grønnøya, Åmnøya og Bolga. De fire andre tettstedene som er bosatt er kommunesenteret Ørnes, industristedet Glomfjorden, Eidbukta og Reipa.

Om Meløy

Meløy er en kommune som ligger lengst nord på Helgelandskysten i Norland fylke, og grenser mot Beiarn, Rana, Rødøy og Gildeskål. Landskapet er berglendt og preget av at kommunen er delt i fastland og flere øyer, men naturen har også bratte fjell og isbre. Store deler av Svartisen som er Norges nest største isbre, ligger til dels i kommunens sørøstlige del.

Historisk er det fiske som har vært den viktige næringen, samt også jordbruk. Etter at Fykanfossen ble utbygd i 1912 har Meløy også blitt en viktig industrikommune der det i dag er 17% arbeidsplassene i kommunen innen industri. Siden den gang har det blitt en rekke andre industrier med mange arbeidsplasser, selv om primærnæring fremdeles utgjør noe (9% av arbeidsplassene i kommunen). Til slutt bør det nevnes at 15% av yrkesaktive som er bosatt i Meløy har arbeid utenfor kommunen der Salten og Bodø er de største.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.