Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Meløy

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Meløy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Meløy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Meløy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Meløy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Meløy

Meløy har et folketall på 6 306 innbyggere, men videre prognoser viser en nedgang. Per i dag er det 2500 eneboliger og 157 leiligheter, samt 571 hytter. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for eneboliger har hatt en svak økning siden 2007, men det var noe høyere i 2016 enn i dag der den ligger på 13 433 kr. Boligmarkedet har hatt en god utvikling i Meløy og har ikke blitt påvirket av samme nedgang som man har sett i andre kommuner i landet. En annen grunn til at boligmarkedet er mer stabilt fordi boligomsetningen her går til de som har behov for bolig med jobb og uten boligspekulanter. Boligmarkedet er altså vel fungerende og per dags dato ligger det ute 38 boliger.

Bosetning er langs kysten og indre del av Glomfjorden, i og omkring tettstedet Glomfjord. Det er også noe bosetning på øyene der de største er Meløya, Grønnøya, Åmnøya og Bolga. De fire andre tettstedene som er bosatt er kommunesenteret Ørnes, industristedet Glomfjorden, Eidbukta og Reipa.

Om Meløy

Meløy er en kommune som ligger lengst nord på Helgelandskysten i Norland fylke, og grenser mot Beiarn, Rana, Rødøy og Gildeskål. Landskapet er berglendt og preget av at kommunen er delt i fastland og flere øyer, men naturen har også bratte fjell og isbre. Store deler av Svartisen som er Norges nest største isbre, ligger til dels i kommunens sørøstlige del.

Historisk er det fiske som har vært den viktige næringen, samt også jordbruk. Etter at Fykanfossen ble utbygd i 1912 har Meløy også blitt en viktig industrikommune der det i dag er 17% arbeidsplassene i kommunen innen industri. Siden den gang har det blitt en rekke andre industrier med mange arbeidsplasser, selv om primærnæring fremdeles utgjør noe (9% av arbeidsplassene i kommunen). Til slutt bør det nevnes at 15% av yrkesaktive som er bosatt i Meløy har arbeid utenfor kommunen der Salten og Bodø er de største.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer