Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Masfjorden

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Masfjorden

Kjente og seriøse meglere i Masfjorden

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Masfjorden. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Masfjorden
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Masfjorden så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Masfjorden er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Masfjorden?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Masfjorden

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Masfjorden

I Masfjorden er det bosetning langs Fensfjorden/Austfjorden og nordsiden av Masfjorden. Det er ingen tettsteder i Masfjorden, men kommunesenteret Sandnes har en noe høyere bosetning enn andre steder i kommunen.

Totalt er det registrert 811 eneboliger, 2 leiligheter og 629 hytter. Masfjorden er dermed nesten like populært som fritidssted som bosted. Blant befolkningen i kommunen er det en eierandel på 80,9% og leierandel på 19,1%.

Når det gjelder priser er disse svært varierende etter type eiendom det er snakk om. Boligmarkedet kan virke til å stå litt stille ettersom etterspørselen ikke er særlig stor, men det er ingen tvil om at i denne kommunen finner du boliger med fantastisk utsikt og flere har nær tilknytning til havet med mulighet for båtplass.

Om Masfjorden

Masfjorden kommune ligger i Hordaland fylke og grenser i dag til Gulen, Høyanger, Modalen og Lindås. Det bor i dag 1 711 innbyggere i kommunen der prognoser viser en relativ stabil befolkning.

Av de yrkesaktive innbyggerne har 46% arbeid utenfor kommunen, særlig i Gulen som ligger i Sogn og Fjordane. Videre er det også en del som pendler til Bergen og Lindås. I kommunen er det arbeidsplasser innen offentlig administrasjon og tjenesteyting, samt innen bygge- og anleggsvirksomhet, varehandel-, hotell- og restaurantdrift.

Det er ellers turisttrafikken som står for mange av arbeidsplassene, der turister kommer til Stølsheimen med Stordalen Fjellstove som sentrum. Videre er det noe jordbruk basert på husdyrhold, fiskeoppdrett og havbruk.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Masfjorden

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg