Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Marker

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Marker

Kjente og seriøse meglere i Marker

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Marker. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Marker
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Marker så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Marker er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Marker?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Marker

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Marker

Boligmarkedet i Marker består hovedsakelig av eneboliger, men også noen leiligheter. Kommunen har hatt en moderat vekst, og består i dag av litt over 1400 boliger. Det er ofte de som er fra Marker fra før av som ønsker å flytter tilbake igjen som kjøper bolig her.

Kommunen passer også bra til unge mennesker som skal etablere seg og ønsker god tilgang til natur. Det er også en økende vekst blant svenske innbyggere, noe som er normalt da det ligger på grensen til Sverige.

Eiendomsmegler Marked

Selv om Marker ikke er det mest sentrale stedet, er det flere meglere som konkurrerer om selge boliger. Skal du selge din er det viktig at du finner den beste megleren. Dette kan du enkelt gjøre ved å kontakte flere meglere og invitere de hjem på befaring. Deretter sammenligner du inntrykkene og tilbudene du har fått for så å velge den beste megleren, til å selge boligen din i Marker.

Om Marker

Marker kommune ligger i Østfold fylke, og grenser mot Sverige, Aurskog-Høland, Rømskog, Eidsberg, Rakkestad og Aremark. Gjennom kommunen går Europaveien 18. Kommunesenteret finner man i tettstedet Ørje. Det var i 1964 ved sammenslåingen av Øymark og Rødenes kommuner at Marker kommune ble etablert. I dag består kommunen av 3.580 innbyggere.

Landskapet til Marker består hovedsakelig av langstrakte innsjøer som Øyenmarksjøen og Rødenessjøen. I 1860 ble Ørjeelva som lå mellom disse to sjøene kanalisert. Det er flere store attraksjoner i kommunen, de største er Haldenkanalen med kanalmuseet, Basmo festning og Ørje fort.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Marker

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg