Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Mandal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Mandal

Kjente og seriøse meglere i Mandal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Mandal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Mandal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Mandal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Mandal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Mandal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Mandal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Mandal

Boligmarkedet i Mandal har stått stabilt med en liten økning de siste årene. Det er forventet at befolkningen skal vokse gradvis her de neste årene. Noe som betyr at det er forventet at flere flytter hit. 

Den flotte sørlandsbyen byr på flott natur. Som både består av sjø og mark. Noe som gjør området attraktivt for de som ønsker fin natur og roligere omgivelser. 

Med en bolig i Mandal kan man både bo i en liten by samtidig som man får tilgang på natur. 

At det kun er knappe 45 minutter inn til Kristiansand, som er en større by er nok en positiv påvirkning. 

Eiendomsmegler Mandal 

Skal du selge boligen din i Mandal? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Byen består av flere meglere. Noe du kan bruke til din fordel. 

Du kan blant annet velge mellom EiendomsMegler 1, Sørmegleren Eiendomsmegler i og DNB Eiendom. 

At det er flere meglere gjør at konkurransen om oppdragene øker. Dette gir deg mulighet til å finne den beste megleren til en god pris.  

Om Mandal

Mandal er en by som ligger i Vest-Agder. Byen grenser til Søgne, Lindesnes og Marnardal. Byen består av 10.851 innbyggere, noe som gjør det til den nest største byen i Vest-Agder fylke. 

Byener kjent for lakseelven sin, industri med skipsverft, som sjøfartsby, produksjon av tekstiler og båtmotorer. Byen er også kjent for sine kunstnere.

I 1921 fikk Mandal bystatus, men byen har gamle røtter og mye tyder på at det har vært en urban bebyggelse allerede på 1300-tallet. 

Byen har tidligere vært en industrikommune, men med årene har det endret seg. I dag har hotell/varehandel og restaurantdrift en viktig rolle i deres næringsliv. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Mandal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg