Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Malvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Malvik

Kjente og seriøse meglere i Malvik

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Malvik. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Malvik
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Malvik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Malvik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Malvik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Malvik

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Malvik

Boligmarkedet i Malvik kommune består av både eneboliger og leiligheter, med hovedvekt på eneboliger. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et godt leiemarked. Det er kun 4% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er begrenset, med 403 oppførte hytter i kommunen.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, helse- og sosialtjenester og sekundærnæringer. Korndyrking og husdyrhold er viktigst for jordbruket. Innenfor industrien er verkstedsindustri mest sentral, det finnes også trevare- og papirindustri. I Murvik finner vi en havn, der holder Meraker smelteverk og oljehavn til. De har også lager i fjellet. Over 70% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommune, de fleste pendler inn til Trondheim for å jobbe.

Malvik kommune har sju kommunale barnehager og åtte private. I kommunen ligger det fire barneskoler og to ungdomsskoler. Malvik har egen videregående skole som tilbyr fire linjer. Kommunen har et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Både E6 og Nordlandsbanene går gjennom Malvik kommune. Disse gir gode forbindelser til for eksempel Trondheim eller Værnes lufthavn. Det finnes også gode bussforbindelser inn til Trondheim.

Om Malvik

Malvik kommune ligger i Trøndelag fylke, ut mot Trondheimsfjorden. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 14 049 innbyggere. Hommelvik er kommunens administrative senter. Malvik tettsted og Hommelvik er de to tettstedene i kommunen. Malvik kommunen er å regne som en type forstad til Trondheim by.

Arbeiderfestivalen arrangeres årlig i Hommelvik. Severdigheter er blant annet Abrahallen, Nygårdsvollen og Mostadmark jernverk. Baklifjellet er kommunens høyeste topp og ligger 594 moh.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Malvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg