cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Målselv

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Målselv

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Målselv så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Målselv er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Målselv?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Målselv

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Målselv kommune

Boligmarkedet i Målselv kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det er bygget i overkant av 200 leiligheter også. De fleste eier bolig, men det finnes også et brukbart leiemarked for den som måtte ønske dette. 18,3% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Ønsker du å kjøpe hytte i Målselv er det gode muligheter for dette, med i underkant av 1000 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor offentlig administrasjon/forvar/sosialforsikring og varehandel/hotell/restaurant. Måselv er den viktigste skogbrukskommunen i Troms fylke. Husdyrhold dominerer jordbruket, da med vekt på storfe, høns og sau. Målselv er, etter areal, den nest største jordbrukskommunen i fylket. Potetdyrking er også viktig. Industrien gjenspeiler primærnæringene, men vekt på næringsmiddelindustri; blant annet et stort slakteri. Hovedkvarteret på Brigaden i Nord-Norge ligger i Målselv, og sørger for mange arbeidsplasser. Det ligger også flere små forlegninger for hæren her, samt Bardufoss lufthavn. I tillegg er turismen viktig for kommunen.

Målselv har seks kommunale barnehager. Det ligger fem barneskoler i kommunen, i tillegg til Sameskolen i Troms. Kommunen har en ungdomsskole. Bardufoss videregående skole, med to opplæringssteder, ligger også i Målselv. Kommunen har et bredt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Bardufoss lufthavn er et viktig knutepunkt, da det er både en militær og en sivil flyplass. E6 går sentralt gjennom kommunen. Fv. 86, 855 og 87 er også viktig for samferdsel i kommunen.

Om Målselv kommune

Målselv kommune ligger i Troms fylke, kommunen ligger i fylkets indre deler - på grensen til Sverige. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 6805 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Moen. Målselvsdalen, det største dalføret i Troms, dominerer mye av terrenget i kommunen. Målselva går i dalbunnen her. Dividalen med Divielva er også et viktig dalføre i kommunen. Her finner vi Øvre Dividalen nasjonalpark. I tillegg til Moen finner vi følgende tettsteder i kommunen; Andslimoen, Heggelia, Andselv og Skjold. Kommunen er videre delt inn i fire områder; Bardufossområdet, Nedre Målselv, Øvrebygd og Bakkehaugområdet.

Ved Målselvs fjellandsby kan du blant annet stå på slalåm, dra på elgsafari eller kjøre snøskuter. Om sommeren kan man fiske laks i Målselv eller besøke fossen i Målselv som har en fallhøyde på 600 meter. Ellers kan man som i de andre kommunene i Troms nyte midnattssolen eller nordlyset.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer