Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lyngen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Lyngen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lyngen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lyngen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lyngen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Lyngen

Boligmarkedet i Lyngen kommune består så å si utelukkende av eneboliger, det er kun oppført seks leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked. 17,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er beskjedent til moderat, med 388 oppførte hytter.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Jordbruket drives i hovedsak som støttenæring, med fokus på husdyrhold (sau og geit). Fisket har noe betydning, det meste av det som ilandføres i kommunen er reker og skalldyr. Det ligger en rekefabrikk på Lenangsøyra. Næringsmiddelindustrien står for en del arbeidsplasser, sammen med gummi-, plast- og mineralsk industri. Det ligger to vannkraftverk i kommunen. I overkant av 20% av de yrkesaktive innbyggerne i Lyngen jobber utenfor kommunen.

Det ligger fire barnehager i Lyngen kommune. Kommunen har en barneskole og to 1-10 skoler. Det ligger ikke noen videregående skole i Lyngen kommune. Det finnes et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge i Lyngen.

Det går ferge fra Lyngseidet til E6 i Kåfjord. Videre er fv. 91 og 868 viktig for samferdsel i kommunen. Det går flere ferger fra Lyngseidet.

Om Lyngen

Lyngen kommune ligger i Troms fylke, øst for Tromsø. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 2847 innbyggere. Lyngseidet er kommunens administrative senter, som også er kommunens eneste tettsted. Omtrent 30% av kommunens innbyggere bor i Lyngseidet, ellers bor mange i tettbebyggelsen Furuflaten og langs Ullsfjorden.

Toppen Jiehkkevárri ligger i Lyngen kommune og er fylkets høyeste topp på 1833 moh. Lyngsalpan landskapsvernområde ble opprettet i 2004. I Lyngsalpene kan du nyte naturen sommer som vinter, du kan stå på ski under nordlyset eller gå toppturer i midnattssolen. Du kan også oppleve isfiske, hundesledekjøring, trugeturer og mye mer.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer