Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lyngen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Lyngen

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lyngen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lyngen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lyngen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lyngen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lyngen

Boligmarkedet i Lyngen kommune består så å si utelukkende av eneboliger, det er kun oppført seks leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked. 17,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er beskjedent til moderat, med 388 oppførte hytter.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Jordbruket drives i hovedsak som støttenæring, med fokus på husdyrhold (sau og geit). Fisket har noe betydning, det meste av det som ilandføres i kommunen er reker og skalldyr. Det ligger en rekefabrikk på Lenangsøyra. Næringsmiddelindustrien står for en del arbeidsplasser, sammen med gummi-, plast- og mineralsk industri. Det ligger to vannkraftverk i kommunen. I overkant av 20% av de yrkesaktive innbyggerne i Lyngen jobber utenfor kommunen.

Det ligger fire barnehager i Lyngen kommune. Kommunen har en barneskole og to 1-10 skoler. Det ligger ikke noen videregående skole i Lyngen kommune. Det finnes et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge i Lyngen.

Det går ferge fra Lyngseidet til E6 i Kåfjord. Videre er fv. 91 og 868 viktig for samferdsel i kommunen. Det går flere ferger fra Lyngseidet.

Om Lyngen

Lyngen kommune ligger i Troms fylke, øst for Tromsø. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 2847 innbyggere. Lyngseidet er kommunens administrative senter, som også er kommunens eneste tettsted. Omtrent 30% av kommunens innbyggere bor i Lyngseidet, ellers bor mange i tettbebyggelsen Furuflaten og langs Ullsfjorden.

Toppen Jiehkkevárri ligger i Lyngen kommune og er fylkets høyeste topp på 1833 moh. Lyngsalpan landskapsvernområde ble opprettet i 2004. I Lyngsalpene kan du nyte naturen sommer som vinter, du kan stå på ski under nordlyset eller gå toppturer i midnattssolen. Du kan også oppleve isfiske, hundesledekjøring, trugeturer og mye mer.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer