Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Luster

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Luster

Kjente og seriøse meglere i Luster

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Luster. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Luster
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Luster så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Luster er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Luster?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Luster

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Luster

Bosetningen i kommunen ligger langs Lustrafjorden og Hafslovatnet, der det er Gaupne som er kommunesenteret. Ved siden av Gaupne er det Hafslo som er kommunen andre tettsted. Når det gjelder folketallet så har det vært en del nedgang, men i perioden 2006 til 2016 viste det seg en økning på 4,2%. Folketallet og flytting til eller ut av kommunen har noe påvirkning på boligmarkedet, men i dag bor det omtrentlig 5 151 mennesker i kommunen.

For eneboliger lå kvadratmeterprisen på 13 805 i 2016, mens den i 2017 var på 17 106. Antall solgte eneboliger i 2014 og 2015 var på henholdsvis 14 og 12, mens det ble solgt blokkleiligheter på 2 i 2015 og 4 småhus. I tillegg til fastboende er det også en del som kjøper hytter i området. Det skjer altså noe mer omsetning i boligmarkedet i denne kommunen sammenligne med andre kommuner i Sogn og Fjordane.

Om Luster

Luster ligger i fylket Sogn og Fjordane, og grenser til Stryn, Sjåk, Lom, Vang, Årdal og Jølster. Store deler av Luster ligge i fjellområder der deler av Jostedalsbreen, Hurrungane og Breheimen ligger i kommunen. Luster er også en del av Jotunehiemen, samt at Storen som er Norges tredje høyeste fjell på 2 405 moh., ligger i Luster og markerer kommunegrensen.

Som man da sikkert forstår er det mye flott natur og besøkt av mange både av nordmenn og turister. I næringslivet er det jordbruk som er sentralt med husdyrhold, bær- og fruktdyrking og avvirkning av tømmer.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Luster

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg