Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lurøy

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Lurøy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lurøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lurøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lurøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Lurøy

Bosetningen i Lurøy er fordelt på fastlandet og flere øyer. Det er rundt 30% av Lurøys innbyggere som bor på fastlandet, for det meste i grendene Kongsvik, Kvina og Haugland. De øyene som er mest bebodd er Lovund, Solværsøyene, Onøya og Lurøya. Kommunens eneste tettsted er Lovund som ligger på øyen av samme navn.

Folketallet ligger per 2018 på 1902 innbyggere som følge av en tilbakegang siden krigen. Prognoser viser at folketallet kommer til å ha en videre svak nedgang. Dette preger boligmarkedet, men i dag er det 868 eneboliger i kommunen og 569 hytter. Fritidsboligmarkedet er langt sterkere enn boligmarkedet, likevel er det boligmangel i Lurøy, noe som har gjort at kommunen har planer for tilrettelegging av boligtomter, subsidiering og utarbeiding av tomter til symbolsk pris. En annen viktig faktor kommunen legger vekt på er å utvikle leiemarkedet ettersom det er dårlig tilgang på leieboliger, som har ført til en flaskehals for nye innbyggere og ansatte.

Om Lurøy

I Nordland fylke på Helgelandskysten finner man Lurøy kommune som består 53% av fastland og resten er øyer på totalt 1375 øyer. Lurøy grenser til Rødøy, Rana, Dønna, Nesna og Træna. Kommunen byr på vakker øy-natur, strandfalte og fjellkjeder.

Innen næringslivet er det jordbruk og fiske som sysselsetter en del. Fiske har historisk vært en viktig næring i mange år, men i dag er også fiskeoppdrett betydelig. Innen industri er det bygge- og anleggsvirksomhet, næringsmiddelindustri med fiskeforedling og verkstedindustri for å nevne noen. Videre er turistnæringen betydelig for sysselsettingen, særlig ettersom turisttrafikken er økende. Flere av de bosatte i Lurøy arbeider utenfor kommunen, spesielt i Rana kommune.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer