Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lunner

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lunner

Kjente og seriøse meglere i Lunner

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lunner. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lunner
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lunner så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lunner er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lunner?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lunner

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lunner

#Boligmarkedet i kommunen er preget av eneboliger, men man finner også noe utbygging av leiligheter her. Man finner hele byggefelt som er beregnet på arbeidspendling til Oslo.

Roa er en stasjon på Bergensbanen, og man kommer seg lett med kollektivtrafikk til Oslo. Det tar omtrent 30-40 minutter med bil til Gardermoen (Oslo lufthavn).

Det finnes 13 barnehager i kommunen. Man finner to barneskoler, en i Grua og en i Lunner. På Harestua ligger den en 1-10 skole og på Lunner finnes også en ungdomsskole. Kommunen har ikke noen videregående skole, men det er kort vei til for eksempel Gran der Hadeland videregående skole ligger. Lunner kommune har et bredt utvalg av fritidstilbud, alt fra fotball, håndball og ski, til orientering og en MC-klubb.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor varehandel, hotell og restaurant samt helse- og sosialtjenester. De største arbeidsgiverne er Lunner kommune og Solhaugen Miljøhjem Non Profit AS.

Om Lunner

Lunner kommune ligger i Oppland fylke. Det er den sørligste av Hadelandskommunene og grenser blant annet mot Akershus og Oslo. Fra 2020 kommer Lunner kommune til å høre til Viken fylke.

Kommunen har flere tettsteder; Lunner, Roa, Grua og Harestua. Kommunen opplever en nokså jevn befolkningsvekst, noe som kan ha noe å gjøre med nærheten til for eksempel Oslo. Lunner kommune er faktisk å regnes som en del av Stor-Oslo.

Per 3.kvartal i 2018 bodde det 9056 mennesker i Lunner kommune

Rundt 77% av arealet i kommunen er skog, og 9% er dyrket mark. Lunner kommune rommer en god del av Nordmarkas nordlige områder, med blant annet vannene Mylla og Gjerdingen. Lunner har derfor en god del dagsturister fra Oslo, det finnes mange hytter ved Mylla. På Bislingen finner man fjellstue og alpinanlegg.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lunner

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg