Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lund

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Lund

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Lund

Boligmarkedet i Lund kommune er preget av eneboliger, men det finnes også noen få leiligheter. Det finnes et leiemarked, men de aller fleste eier egen bolig. Omtrent 17,1% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hvis du er interessert i å kjøpe hytte i kommunen finne det mulighet for dette, da det ifølge data fra SSB finnes 496 hytter i Lund kommune.

Hovedvekten av innbyggerne arbeider innenfor sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Omtrent 30% av de yrkesaktive innbyggerne i Lund arbeider utenfor kommunen, da i hovedsak i nærliggende kommuner for eksempel Eigersund, Flekkefjord og Stavanger. Industrien i Lund står for omtrent 30% av arbeidsplassene i kommunen.

Kommunen har tre barnehager, tre barneskoler og en ungdomsskole. Moi er også sete for Lundheim Folkehøyskole.

Lund kommune ligger midt mellom Kristiansand og Stavanger. Både Sørlandsbanen og E39 går gjennom kommunen. Kommunen har bussforbindelser med de andre kommunene i Dalane.

Eiendomsmegler Lund

Vurderer du å selge boligen din? Da er det viktig at du finner en megler som kjenne nabolaget godt. Dette kan nemlig ha store påvirkninger for hvordan selve boligsalget går.

For å komme i kontakt med de ulike meglerne kan du gjerne bruke vårt skjema. Da vil de valgte meglerne innen kort tid kontakte deg med ulike tilbud. Da er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet for deg og fin bolig.

Om Lund

Lengst sørøst i Rogaland fylke ligger Lund kommune. Kommunen tilhører området man kaller for Dalane. Kommunen ligger inn mot landet og har ikke noen kystlinje, til forskjell fra mange av de andre kommunene i fylket.

Kommunens administrative senter heter Moi. Per 3.kvartal 2018 hadde Lund 3.212 innbyggere. Innbyggertallet i kommunen er lavt hvis man sammenligner med andre kommuner i fylket, som for eksempel Sandnes og Haugesund, men har omtrent samme innbyggerantall som nabokommunen Sokndal. Moi er kommunens eneste tettsted.

Industrien er veldig viktig for Lund, da særlig med vekt på trelast- og trevareindustrien. Annen industri er også viktig for kommunen. Lund sin største bedrift er NorDan, som produserer dører og vinduer. Det er noe jordbruk i kommunen, da i form av husdyrhold.

Severdigheter kan være Magma Geopark eller Tronåsen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer