Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Loppa

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Loppa

Kjente og seriøse meglere i Loppa

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Loppa. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Loppa
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Loppa så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Loppa er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Loppa?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Loppa

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Loppa

Bosetningen i Kommunen ligger rundt og i administrasjonssenteret Øksfjord, og ellers spredt langs kysten som blant annet i Nuvsvåg, Sandland og Bergsfjord. I kommunen er det totalt 579 eneboliger og 21 leiligheter, samt 134 hytter. Andel som er selveier er 77,7% og leieandel ligger på 22,3%.

Ettersom det er en sterk nedgang i befolkningen går boligmarkedet deretter. Boligprisutviklingen er derfor svak og preget av at det er en høy andel av eldre. I dag tar det noe tid før boligene blir solgt og mange av boligene i kommunen er av eldre årgang og trenger vedlikeholdsarbeid.

Om Loppa

I Finnmark fylke ligger Loppa som grenser til Troms og kommunene Alta og Hasvik. Kommunen omfatter deler av den nordlige delen av halvøyen mellom Altafjorden og Kvænangen. Etter kommunereformen er det bestemt at Loppa vil bli slått sammen med Alta og Kvænangen til Alta kommune. Dette kan komme av at Loppa opplever en sterk fraflytning.

I perioden 2001 til 2011 var en befolkningsnedgang på hele 24,1%. Til sammenligning var det i tilsvarende periode en nedgang på 0,9% i fylket som helhet. Per 2019 bor det 920 innbyggere i kommunen.

Innen næringslivet er det fiske og fiksetilvirkningen som er den store næringen, men Loppa har opplevd en kraftig tilbakegang siden 60- tallet. En del fiske ble erstattet av fiskeoppdrettsanlegg, og i industrien er det filetfabrikk og sildoljefabrikk. Det er i tillegg noe beskjedent jordbruk, der sauehold er størst.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Loppa

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg