Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lom

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lom

Kjente og seriøse meglere i Lom

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lom. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lom
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lom så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lom er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lom?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lom

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lom

Per 3.kvartal 2018 bodde det 2304 personer i kommunen. Kommunen har en barneskole og en ungdomsskole. I tillegg finner vi to barnehager i kommunen. Det tilbys et utbud av fritidsaktiviteter som ski, fotball, alpint og friidrett.

Kommunen har en stor andel eneboliger og 270 hytter. 34,3% av befolkningen i kommunen bor på landbrukseiendommer. De fleste arbeider innenfor varehandel, hotell og restaurant, samferdsel, sekundærnæringen og helse- og sosialtjenester.

Jordbruket er viktig i kommunen, på tross av at området ikke er optimalt egnet til dette. Det er stort sett bygg, poteter og gras som dyrkes. 34,3% av befolkningen bor på landbrukseiendommer. Omtrent 20% av de som bor i Lom leier bolig, slik at leiemarkedet er nokså stort.

Mellom Oslo og Lom går det ekspressbuss, likens gjør det også til Bergen og Trondheim.

Om Lom

Nordvest i Oppland fylke finner vi Lom kommune. Kommunens administrative senter er Fossbergom og kommunen bruker nynorsk som målform. I kommunen finner vi sju av landets høyeste fjell, også det høyeste av de - Galdhøpiggen. Kommunen rommer mer enn halvparten av Jotunheim nasjonalpark.

Riksvei 15 går gjennom kommunen, som i tillegg til Fossbergom består av Bøverdal og Garmo.

Ved et besøk i Lom kan du ta turen innom Lom Stavkyrkje, spise de berømte bollene fra Lom bakeri eller ta deg en topptur opp i fjellheimen. Kanskje du har lyst til å vandre langs Sognefjellvegen og oppleve både et rikt naturliv samt en gammel ferdselsveg der blant annet fisk, salt, smør og skinn ble fraktet fra øst og vest. Kanskje du våger deg en tur langt inn i en isbre i Klimapark 2469? Her blir du tatt med av en guide 50 meter inn i en menneskeskapt tunnel og 7000 år tilbake i tid. Ved Norsk Fjellsenter kan du oppleve en utstilling som tar deg tilbake til høydepunktene i fjellhistorien. Du kan blant annet se en mammut her!

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lom

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg