Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Løten

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Løten

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Løten så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Løten er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Løten?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Løten

Bosetningen i Løten er først og fremst konsentrert til områdene rundt Rv. 3 og Rv. 25. Her finner vi også de fleste av kommunens tettsteder, som kommunesenteret Løten, Ådalsbruk og Brenneriroa. Drar du nordover, kommer du til Hedmarksvidda. Her er det en del fritidsbebyggelse, men ellers tynt befolket.

Løten har opplevd en moderat vekst i befolkningstallet de siste årene. Veksten ligger riktignok noe under landsgjennomsnittet, men det forventes at utbyggingen av ny Rv. 3 / Rv. 25 vil styrke bo- og arbeidsmarkedet i kommunen og dermed stimulere til ytterligere vekst i befolkningen. Ellers har Løten i likhet med Hamar og Stange opplevd en viss stigning i boligprisene den siste tiden.

Eiendomsmegler Løten

Enten det er snakk om kjøp eller salg, helårsbolig eller fritidseiendom, så er det viktig at du kommer i kontakt med en megler som kjenner det lokale markedet. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Løten.

Om Løten

Østenfor Hamar og vestenfor Elverum, omtrent midt mellom Mjøsa og Glomma, finner vi skog- og jordbrukskommunen Løten. Løten er ingen stor kommune, verken i folketall eller utstrekning. Det kommunen mangler i størrelse, tar den imidlertid igjen på sentralitet og tilbudsmangfold. Det er ikke for ingenting at Løten kaller seg “midtpunktet med mangfold”.

Rv. 25 tar deg til Hamar eller Elverum på knappe 20 minutter, og E6 og Rørosbanen sørger for at både Oslo Lufthavn Gardermoen og hovedstaden er innen rimelig rekkevidde. Det har ført til at Løten er et naturlig valg for mange som ønsker å bo landlig og ha tilbud som Budor skianlegg i umiddelbar nærhet uten å måtte si opp jobben i byen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer