Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lørenskog

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Lørenskog

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lørenskog så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lørenskog er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lørenskog?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Lørenskog

Med nærhet til både storbyen og marka, vil Lørenskog være en attraktiv kommune for mange. Her er det muligheter for større boltreplass og bedre tilgang til friluftsområder uten å måtte si opp jobben i byen. Lokaltoget mellom Oslo og Lillestrøm sørger også for god kommunikasjon med Strømmen og Lillestrøm.

Det har vært høy utbyggingsaktivitet i Lørenskog de siste årene, og de samme tendensene som preger resten av Romerike, nemlig sterkt boligmarked og høy omsetning, gjelder også her. Og med et prisnivå som i tillegg ligger noe lavere enn kommunene vest og sør for Oslo, er det all grunn til å tro at Lørenskog vil fortsette å være en populær kommune i årene som kommer.

Eiendomsmegler Lørenskog

Med så mye som skjer, kan det være vrient å få ordentlig oversikt. Da gjelder det å komme i kontakt med en eiendomsmegler som kjenner boligmarkedet og andre viktige forhold i kommunen godt. Vår tjeneste er utviklet med tanke på nettopp det. Fyll ut skjemaet for å komme i gang.

Om Lørenskog

Ved første øyekast vil kanskje Lørenskog fremstå som en urban forstadskommune. Og ettersom den nordlige delen av kommunen utgjør mye av den sammenhengende bebyggelsen som strekker seg fra Oslo til Lillestrøm, er selvfølgelig også det helt riktig. Men Lørenskog er langt mer enn asfalt og betong.

Ser du sørover i kommunen, vil du først oppdaget et belte med idylliske landbruksområder, i hovedsak tilhørende storgården Losby. Her spilles det golf, gås det på ski og padles det kano. Losby Gods er et populært utgangspunkt for turer lenger inn i de sørlige skogsområdene. Derfra er det kort vei inn i Østmarka, med alle de friluftsmulighetene og naturopplevelsene det innebærer. Når du står der omringet av kupert skog og tjern, kan det ikke lenger være noen tvil om at Lørenskog er mer enn bare en urban forstadskommune.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer