Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lødingen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Lødingen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lødingen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lødingen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lødingen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Lødingen

De fleste i Lødingen kommune bor på strekningen mellom Øksneshamn og Lødingen, med en konsentrasjon rundt kommunens eneste tettsted og kommunesenter Lødingen. Selv om kommunen har en del innvandring, er det høyere utflytting til andre norske kommuner som gjør at det blir færre og færre bosatt i Lødingen. Dette kan blant annet skyldes en nedgang i arbeidsplassveksten, og flere av de som bor i Lødingen har arbeidsplass utenfor kommunen.

Nedgang i innbyggertallet preger selvsagt boligmarkedet, men i dag er det 1006 eneboliger og 52 leiligheter i Lødingen kommune der 82,2% er selveiere. I tillegg finner man 496 hytter i kommunen, altså er fritidsboligmarkedet også viktig i kommunen. Per 08.02.2019 ligger det 11 eneboliger ute for salg der prisen spenner seg fra 250 000kr til 2 700 000kr, og boligomsetningen i 2016 var på 13 boliger.

Om Lødingen

Lødingen kommune ligger i Nordland fylke på nordsiden av Vestfjorden og grenser til Kvæfjord, Harstad, Troms, Tjeldsund, Vågan, Hadsel og Sortland. Naturen er berglendt, men har også noen mindre isbreer på de høyeste partiene. I tillegg er det en del strandflater og det er gjerne her man også finner bosetning. I dag bor det 2072 innbyggere i Lødingen, men prognoser tyder på en reduksjon i folketallet også de neste tiårene. I tiårsperioden 2006-2016 var det en nedgang med gjennomsnittlig 0,8% i året sammenlignet med en vekst på 0,2% i fylket.

Innen næringslivet er det servicenæringen som utgjør mesteparten av sysselsettingen, men også jordbruk og fiske er viktige næringer. Av industri er det primært innen kraft- og vannforsyning, næringsmiddelindustri og verkstedindustri. Selv om det er varierte arbeidsplasser har 17% av de yrkesaktive i Lødingen arbeid utenfor kommunen, blant annet i Sortland, Harstad og i Tromsø.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer