Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lillestrøm

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lillestrøm

Kjente og seriøse meglere i Lillestrøm

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lillestrøm. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lillestrøm
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lillestrøm så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lillestrøm er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lillestrøm?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lillestrøm

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lillestrøm 

Boligmarkedet i Lillestrøm har de siste årene hatt en god økning. Markedet er aktivt, og flere velger å flytte til byen. Det at Lillestrøm ligger rett ved Oslo, men er mye billigere har nok mye å si for det økende boligmarkedet. 

De som ønsker å bo sentralt og i en by, men ikke har råd eller lyst til å betale så mye som man må i hovedstaden, flytter ofte litt utenfor. Og da er Lillestrøm et flott og «rimeligere» alternativ. 

I tillegg er det en flott by for de som ønsker å pendle inn og ut fra hovedstaden. Her er det gode forbindelser med tog, noe som ikke tar mer enn 10 minutter. Så det praktisk talt, nesten som å bo i hovedstaden.  

Eiendomsmegler Lillestrøm

Med et aktivt boligmarkedet er det flere meglere som konkurrer om oppdrag. Både Eiendomsmegler 1 Lillestrøm og Proa Eiendomsmegling Lillestrøm er få av mange meglere du kan velge mellom i byen dersom du skal selge. 

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste for å innhente tilbud. Du er velkommen til å benytte deg av vårt skjema. Da vil du motta tilbud fra flere meglere. 

Deretter kan det være greit å invitere de hjem på befaring for å få et bedre inntrykk av de som selgere. Videre vil det være enklere å sammenligne tilbud og inntrykk du har fått av hver og en megler for å finne den beste.   

Om Lillestrøm

Lillestrøm er en by som ligger i Skedsmo kommune i Akershus fylke. Byen ligger ikke langt unna hovedstaten Oslo, kun 18 km. Lillestrøm er også en del av tettstedet Oslo.

I dag er det omtrent 12.500 innbyggere som er bosatt i byen. Sammen med Drøbak, Ski, Jessheim og Sandvika er det de eneste stedene i Akershus som har bystatus. Det var i 1997 at Lillestrøm fikk denne statusen.

Videre består Lillestrøm av flere bydeler. Det er Volla, Vigernes, Nesa, Måsan, Åråsen, Flisbyen, Furuskauen og Funkisbyen. I Sentrum finner man togstasjon og busstasjon. Her går det ofte tog til andre byer og steder.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lillestrøm

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg