Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lillesand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lillesand

Kjente og seriøse meglere i Lillesand

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lillesand. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lillesand
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lillesand så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lillesand er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lillesand?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lillesand

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lillesand

Over 70 prosent av kommunens innbyggere er bosatt i Lillesand by. Herfra er det ikke lange veien til verken Kristiansand, Arendal eller Grimstad. Og med ferdigstillelsen av den nye E18, nå med fire felter, er reisetiden kortet ned ytterligere. 

Det betyr at byen har en høy andel pendlere. Aller flest drar til Kristiansand, men også en del har sitt arbeid i Arendal, Birkenes og Grimstad.

Når Lillesand er så idyllisk og på samme tid så sentralt beliggende, er det kanskje ingen overraskelse at byen opplever høy befolkningsvekst. Den siste tiden har veksten vært nesten dobbelt så høy som resten av landet sett under ett. 

Eiendomsmegler Lillesand

Slikt blir det høy omsetning og generelt sterke boligmarkeder ut av. Under forhold som disse er det viktig å komme i kontakt med riktig megler. 

En som ikke bare kjenner det lokale markedet, men også forstår deg og dine behov best. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Lillesand.

Om Lillesand

Lillesand er en by og en kommune som ligger i Aust-Agder fylke. Selve kommunen grenser til Birkenes, Grimstad og Kristiansand. 

Totalt bor det 10.700 mennesker i Lillesand, og man ser at det øker sterkt, særlig på sommerhalvåret. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lillesand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg