Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lillehammer

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lillehammer

Kjente og seriøse meglere i Lillehammer

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lillehammer. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lillehammer
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lillehammer så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lillehammer er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lillehammer?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lillehammer

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lillehammer

Lillehammer har et aktivt boligmarked. Her selges og kjøpes det mange boliger i året. Det er også en av de byene i området som har høyest boligpris målt i kvadratmeter. 

Med skoler som trekker flere studenter og gode turforhold, samtidig som man bor sentralt er det mange som ønsker å bosette seg her. 

Byen består av en god blanding av leiligheter, rekkehus og eneboliger. Så det er en by som passer i de fleste sin livssituasjon. Og derfor et populært sted for flere. 

Eiendomsmegler i Lillehammer

Har du en bolig i Lillehammer som du skal selge, er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. For å finne den beste megleren bør du ta kontakt med flere, slik at du kan sammenligne hva du ønsker fra en megler og priser. 

Fordi det er et aktivt boligmarked, er det også flere eiendomsmeglere som konkurrer om de samme kundene. Man finner både store og små meglerforetak her. EiendomsMegler 1 og DNB er få av mange. 

Før du tar et valg, bør du inviter flere hjem på befaring, slik at du får et bedre inntrykk av hver og en. Noen faktorer som du bør ta med i beslutningen er pris, erfaring, referanser og lokalkunnskapene til megleren. Når du har mottatt tilbud og møtt alle meglerne, er det bare å sammenligne og velge den beste. 

Om Lillehammer

Lillehammer er både en kommune og en by, som ligger i Gudbrandsdalen i Oppland fylke. Byen ligger ved nordenden av Mjøsa og grenser mot Ringsaker, Gjøvik, Nordre Land, Gausdal og Øyer. 

Byen blir ofte kalt for «dølabyen» da beliggenheten til byen er rett ved inngangsporten til Gudbrandsdalen. Det er omtrent 28.000 innbyggere i Lillehammer. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lillehammer

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg