Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lierne

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lierne

Kjente og seriøse meglere i Lierne

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lierne. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lierne
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lierne så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lierne er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lierne?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lierne

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lierne

I Lierne kommune finner man både eneboliger og leiligheter. Nærmere bestemt er det bygget 697 eneboliger og 10 leiligheter i kommunen. Ønsker du å kjøpe hytte eller fritidsbolig i området er mulighetene veldig gode for dette, da det er oppført 1059 hytter/fritidsboliger her. Hele 43,4 prosent av innbyggerne bor på landbrukseiendommer, slik at muligheten for å kjøpe en slik eiendom kan være god.

Det virker som om det er en tendens av Lierne er en fraflyttingskommune, da tall fra SSB viser at befolkningen minker de kommende årene. En av grunnene til dette kan være at kommunen ligger noe usentralt til, og ikke har noen store byer. Et resultat av dette kan være at det selges færre boliger i fremtiden.

Eiendomsmeglere i Lierne

Det finnes flere eiendomsmeglere som selger boliger i Lierne. Blant annet har Eiendomsmegler 1 boliger til salgs i kommunen. Lierne eiendom er også aktive i området. Boli eiendomsmegler og Norske tomter har hytter/fritidsboliger til salgs. Ønsker du å komme i kontakt med noen av disse kan du brukte kontaktskjemaet her på våre sider.

Om Lierne

Lierne kommune ligger i Trøndelag fylke. Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 1382 innbyggere. Sandvika er kommunens administrative senter, men kommunen har i grunn ikke noen tettbebyggelse å snakke om.

Jordbruk og skogbruk dominerer i kommunen, men det finnes også en beskjeden industri. For eksempel ligger Lierne lefsebakeri i kommunen. Lierne har noen turisme, da særlig knyttet til antallet hytter. Det finnes et alpinanlegg i Lierne.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester og sekundærnæringer.

Lierne har to kommunale barnehager og to 1-10 skoler. Kommunen har to fastlege, helsestasjon og legevakt. Kommunen har NAV-kontor på kommunehuset. Du finner også kafe, camping og dagligvarebutikker i kommunen.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lierne

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg