Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lier

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lier

Kjente og seriøse meglere i Lier

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lier. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lier
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lier så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lier er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lier?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lier

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lier

Foruten tettstedene Oslo og Drammen, som begge huser mange av kommunens innbyggere, har Lier fem uavhengige tettsteder: Tranby, Sylling, Oddevall/Sjåstad, Askgrenda og Fagerliåsen/Poverudbyen. Av disse er Tranby avgjort størst med én femtedel av kommunens innbyggere. Kommunens administrerende senter er Lierbyen, som i dag er en del av tettstedet Drammen.

På grunn av sin nærhet til både Oslo og Drammen har Lier i lang tid opplevd en betydelig befolkningsvekst. Veksten har jevnt over vært høyere enn fylkesgjennomsnittet, og god samferdsel har nok spilt en ikke helt uviktig rolle her. Foruten at E18 løper gjennom kommunen, har Lier blant annet jernbaneforbindelse til hovedstaden via Drammensbanen.

Eiendomsmegler Lier

Befolkningsveksten har i sin tur ført til at Lier er en av kommunene med høyest boligpriser i Buskerud. Boligmarkedet er ellers preget av høy omsetning og mye aktivitet. Enten du skal kjøpe eller selge kan det være vrient å orientere seg effektivt i et slikt terreng. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Lier.

Om Lier

Lier strekker seg fra Tyrifjordens sørligste arm, Holsfjorden, i nord og helt ned til Drammensfjorden i sør. Kommunen markedsfører seg som grønn og inkluderende, samtidig som de vektlegger et vitalt foreningsliv og nyskapende næringsliv. Lier er blant annet størst i landet på drivhus, nest størst hva gjelder grønnsaksareal og innehar dessuten en tredjeplass når det kommer til arealer til frukt og bær.

Årlige arrangementer som Eplefestivalen og Jordbæreventyret er også en del av kommunens jordbrukssatsing. Trass i omfattende jordbruk jobber imidlertid ikke mer enn to prosent av kommunens sysselsatte i primærnæringene. Når det er sagt, er det liten tvil om at Lier har gjort seg fortjent til å kalle seg en grønn kommune. Også de mange flotte tur- og rekreasjonsområdene i kommunen bidrar til å bygge opp under en slik profil.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lier

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg