Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lenvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lenvik

Kjente og seriøse meglere i Lenvik

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lenvik. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lenvik
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lenvik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lenvik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lenvik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lenvik

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lenvik

Boligmarkedet i Lenvik kommunen består i hovedsak av eneboliger, det er også oppført i underkant av 300 leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes også et helt ok leiemarked. 11,1% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er godt, med over 800 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, helse- og sosialtjenester og sekundærnæringer. Finnsnes er regionssenter for Midt-Troms, og således et viktig sentrum for handel og næringsliv. Jordbruket dreier seg om kjøtt- og melkeproduksjon. Fiske er også av en viss betydning. Det finnes flere fiskevær på Senja. Næringsmiddelindustrien har hovedvekten av arbeidsplassene innenfor industrien, da særlig med tanke på fiskeforedling. Finnfjord Smelteverk AS produserer ferrosilisium, og gjør at metallindustrien også bidrar med en del arbeidsplasser til kommunen. I underkant av 20% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor Lenvik.

Lenvik har 11 kommunale og tre private barnehager. Kommunen har åtte kommunale grunnskoler, en ungdomsskole og sju barneskoler. I tillegg finnes det en privat ungdomsskole og en Montessoriskole. Det ligger to videregående skoler i Lenvik kommune. Kommunen omtaler selv Finnsnes som “barnebyen”, og har et godt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fra Senja går all trafikk til fastlandet over Gisundbrua. Fv. 86 gir forbindelse til E6. I tillegg er fv. 855 og 861 viktig for samferdsel i kommunen.

Om Lenvik

Lenvik kommune består av omtrent 60% av øya Senja, samt fastlandet innenfor Gisundet. Kommunen ligger i Troms fylke. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 11679 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Finnsnes. Finnsnes ligger på fastlandsdelen av kommunen. Kommunens innbyggere er fordelt omtrent 40-60 på øya Senja og fastlandet. Bosetningen er konsentrert rundt Gisundet på både fastlandet og Senja. I tillegg til Finnsnes finnes følgende tettsteder; Silsand, Gibostad og Husøy.

Naturen er kanskje Lenvik sin største severdighet, med både fjell og fjorder. Ellers finnes det også blant annet et museum. Lenvik er et godt utgangspunkt for å oppleve alt øya Senja har å by på. Som ellers i kommunene i Troms kan man også i Lenvik oppleve både midnattssol og nordlyset.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lenvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg