Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Leknes

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Leknes

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Leknes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Leknes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Leknes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Leknes

Boligmarkedet i Leknes er ikke like aktivt som andre byer i Norge. Men det er flere boliger som blir kjøpt og solgt gjennom året. For de som er opptatt av natur er Leknes et bra sted å bo, da naturen er som et eventyr. Man får både byliv og Norge sin vakreste natur på en og samme gang. 

Eiendomsmegler Leknes

Har du en bolig i Leknes som du skal selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren til oppdraget. Vi anbefaler at du innhenter tilbud fra flere meglere. 

Bruk gjerne en anbudstjeneste, da vet meglerne at de er i konkurranse og er kanskje villig til å strekke seg enda lengere. 

Etter du har kommet i kontakt med meglerne anbefaler vi at du inviterer hver og en hjem på befaring. Da vil du få et godt inntrykk av hvordan de håndtere mennesker som kommer på visningen. 

Når du har fått tilbud og fått snakket med hver enkelt megler kan du sammenligne alt som er viktig for deg før du tar en endelig valg. 

Om Leknes

Leknes er et administrasjonssenter og by i Vestvågøy kommune, i Nordland fylke. Det var først den 14 september 2002 at kommunestyret vedtok at Leknes skulle få bystatus. Sammen med Svolvære er Leknes en av to byer i Lofoten. 

I 2018 ble det målt at byen bestod av 3.556 innbyggere. Det vil si at Leknes er tettstedet med størst befolkningsvekst i Vesterålen og Lofoten fra 2000-2008.

Leknes ligger inne i et myrområde i Buksnesfjorden i Vestvågøy kommune. Byen vokser stadig utover sine grenser, særlig i sør og øst. Det er derfor ikke helt klart lenger hvor grensen går. I byen finner man flere sentral funksjoner som idretts- og svømmehall, lensmannskontor og videregående skole. 

Flyplassen i Leknes er den mest trafikerte kortbaneflyplassen i Norge. Her går det fly daglig til Røst, Svolvær, Bodø og Oslo. Byen er også kjent som et knutepunkt når det kommer til busser. 

De viktigste bedriftene som ligger i byen er Lofotprodukt AS, Poseidon Simulation AS, Europharma AS og Nordly Holding AS. 
 

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer