Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Leka

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Leka

Kjente og seriøse meglere i Leka

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Leka. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Leka
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Leka så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Leka er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Leka?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Leka

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Leka

Boligmarkedet i Leka består utelukkende av eneboliger. Nærmere bestemt er det bygget 358 eneboliger i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked.

Hyttemarkedet er lite, men sammenlignet med private boliger for øvrig, er det nokså greit. Det er bygger 92 hytter i Leka.

I overkant av 32% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hvis du går med drømmen og en gård eller et småbruk, kan det godt hende at du kan realisere denne drømmen her.

Ifølge tall fra SSB vil befolkningen i Leka gå tilbake de nærmeste 20 årene. Grunnen til dette er vanskelig å si noe om, men det kan handle om kommunens usentrale beliggenhet og fraværet av større byer. Tilbakegang i befolkningen fører som regel til færre boliger på markedet.

Eiendomsmeglere i Leka

Det finnes flere eiendomsmeglere som opererer i Leka, disse konkurrere alle om å få nettopp deg dom kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1 og Saltdalshytta boliger til salgs her. Ønsker du å komme i kontakt med disse, kan du bruke kontaktskjemaet på våre nettsider.

Om Leka

Leka kommunen ligger i Trøndelag. Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 567 innbyggere. Leknes er kommunens administrative senter. Leka er en øykommunen, hvor flesteparten av innbyggerne bor på øyene Leka og Madsøya.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor primærnæringene og varehandel/hotell/restaurant. Opp imot 70% av innbyggerne jobber innenfor jordbruk og fiskeoppdrett.

Leka har en barnehage og en kombinert barne- og ungdomsskole. Du finner legekontor, helsestasjon, NAV-kontor og andre kommunale tjenester i kommunen.

Du finner flere dagligvarebutikker i kommunen, og blant annet et lefsebakeri.

Leka har forbindelse til Namsos og Rørvik gjennom hurtigbåter.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Leka

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg