Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Leirfjord

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Leirfjord

Kjente og seriøse meglere i Leirfjord

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Leirfjord. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Leirfjord
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Leirfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Leirfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Leirfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Leirfjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Leirfjord

Folketallet i 2018 var på 2 298 innbyggere og med prognoser om en økt befolkning vil dette virke positivt inn på boligmarkedet. Ettersom svært mange av de yrkesaktive har arbeid utenfor kommunen, blir Leirfjord en kommune der flere bor og pendler inn til andre kommuner for arbeid. Bosetningen i kommunen er langs fjordsidene, men med en konsentrasjon i kommunens eneste tettsted, Leland, som også er kommunesenteret.

Per i dag er det 26 leiligheter i boligblokk og 1 012 eneboliger, der majoriteten er selveier, og ellers i underkant av 20% som leier. Hyttemarkedet er også attraktivt og det er 446 fritidsboliger i kommunen. Leirfjord har en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 15 834kr i 2018 (for eneboliger), noe som er en oppgang siden 2015. Ellers har boligomsetningen ligget jevnt.

Om Leirfjord

Leirfjord kommune ligger i Nordland fylke og grenser til Hemnes, Vefsn og Alstahaug, og utenfor kysten til Dønna, Nesna og Rana. Naturlandskapet i kommunen er preget av den kaledonske fjellkjedefoldningen og har sitt høyeste fjell på 995 moh. (Nordtoven) og kystlandskap.

Innen næringslivet er det 19% som er sysselsatt innen primærnæringer som er hovedsakelig innen jordbruk med storfehold, melkeproduksjon, sau og svin. Det er også noen beskjeden skogdrift og fiske. Innen industri er det fiskeoppdrettsanlegg og næringsmiddelindustrien som dominerer. En stor del av befolkningen i Leirfjord har arbeid utenfor kommunen, faktisk så mange som 51% av de yrkesaktive. Dette er altså av en betydelig art.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Leirfjord

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg