Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lavangen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lavangen

Kjente og seriøse meglere i Lavangen

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lavangen. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lavangen
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lavangen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lavangen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lavangen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lavangen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lavangen

Det er bare bygget eneboliger i Lavangen kommune. De aller fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som trenger eller ønsker dette. 23,6% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er meget beskjedent, med kun 187 oppførte hytter.

Hovedvekten av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester. Etter offentlig tjenesteyting er det bygge- og anleggsvirksomheten, og kraft- og vannforsyning/renovasjon som står for de fleste arbeidsplassene. Jordbruket består i hovedsak av husdyrhold. Industrien er beskjeden, og dreier seg i hovedsak da om trevare- og trelastindustri. I underkant av 40% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Lavangen har en kommunal barnehage og en samisk barnehage. Kommunen har en 1-10 skole som ligger på Tennevoll. Ellers har kommunen et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

E6 og fv. 84 er viktige veier for samferdsel i kommunen. Likeså er fv. 141.

Om Lavangen

Lavangen kommunen ligger i Troms fylke. På nordsamisk heter kommunen for Loabát. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 1042 innbyggere. Tennevoll er kommunens administrative senter. Lavangen ligger sør i Troms. Tennevoll er kommunens eneste tettsted. Det bor en god del samer i Lavangen kommune, disse stammer stort sett fra svenske reindriftsamer, omtrent 20% av kommunens innbyggere er etniske samer. Det er kun omtrent 30% av kommunens innbyggere som bor i tettstedet Tennevoll. Dette er lite i forhold til andre kommuner i fylket.

Du kan besøke Krambuvika bygdemuseum hvis du befinner deg i Lavangen kommune. Hvis du er interessert i isklatring kan man gjøre dette i Henrikkafossen, denne har et fall på omtrent 250 meter. Ellers er det naturen, med hav og fjell, samt midnattssolen og nordlyset som trekker turister til kommunen.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lavangen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg