Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lavangen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Lavangen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lavangen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lavangen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lavangen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Lavangen

Det er bare bygget eneboliger i Lavangen kommune. De aller fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som trenger eller ønsker dette. 23,6% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er meget beskjedent, med kun 187 oppførte hytter.

Hovedvekten av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester. Etter offentlig tjenesteyting er det bygge- og anleggsvirksomheten, og kraft- og vannforsyning/renovasjon som står for de fleste arbeidsplassene. Jordbruket består i hovedsak av husdyrhold. Industrien er beskjeden, og dreier seg i hovedsak da om trevare- og trelastindustri. I underkant av 40% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Lavangen har en kommunal barnehage og en samisk barnehage. Kommunen har en 1-10 skole som ligger på Tennevoll. Ellers har kommunen et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

E6 og fv. 84 er viktige veier for samferdsel i kommunen. Likeså er fv. 141.

Om Lavangen

Lavangen kommunen ligger i Troms fylke. På nordsamisk heter kommunen for Loabát. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 1042 innbyggere. Tennevoll er kommunens administrative senter. Lavangen ligger sør i Troms. Tennevoll er kommunens eneste tettsted. Det bor en god del samer i Lavangen kommune, disse stammer stort sett fra svenske reindriftsamer, omtrent 20% av kommunens innbyggere er etniske samer. Det er kun omtrent 30% av kommunens innbyggere som bor i tettstedet Tennevoll. Dette er lite i forhold til andre kommuner i fylket.

Du kan besøke Krambuvika bygdemuseum hvis du befinner deg i Lavangen kommune. Hvis du er interessert i isklatring kan man gjøre dette i Henrikkafossen, denne har et fall på omtrent 250 meter. Ellers er det naturen, med hav og fjell, samt midnattssolen og nordlyset som trekker turister til kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer