Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lærdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lærdal

Kjente og seriøse meglere i Lærdal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lærdal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lærdal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lærdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lærdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lærdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lærdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lærdal

I dag er bosetningen sterkt konsentrert rundt Lærdalselva, som også er der tettstedet og administrasjonssenteret Lærdalsøyri ligger. Folketallet har hatt en svak nedgang med 0,6% fra tidsperioden 2005 til 2015, noe som påvirker omsetning av boliger i kommunen. I dag bor det 2 153 personer i kommunen, og omsetning av boliger har fra 2011 ligget på 6-8 boliger i året. Prisene ligger på 1-3 millioner kroner, der hytter også er attraktivt i kommunen.

Lærdal ligger ikke langt unna de kjente skistedene Hemsedal, Gol og Geilo, noe som kan virke fristende for skientusiaster. Ellers byr Lærdal på «Jotunheimen rund» som er blant Norges lengste sykkelritt på 430 km, og går fra Lærdal-Sogndal via Valdresflya og Sognefjellet.

Videre har Lærdal fått oppmerksomhet i media for å hjelpe flyktninger til å integrere seg der de gir gratis førerkort. Dette har ført til en rekke diskusjoner, deriblant om særbehandling.

Om Lærdal

Lærdal kommune ligger omkring Lærdalsfjorden og er en kommune til Sogn og Fjordane fylke. Videre grenser kommunen til fylkene Oppland og Buskerud, og kommunene Årdal, Vang, Hemsedal, Ål, Hol, Vik og Sogndal. Lærdal byr på flott natur med fjell, daler og fjorder, der klimaet er svært tørt.

Næringslivet har en del jordbruk med husdyr der melkeproduksjon og sauehold er viktige. Det er Lærdal som har størst kornareal i fylket, med produksjon av potet-, grønnsaker-, frukt- og bærdyrking. Videre er Lærdalselven kjent som en god lakseelv. I tillegg er turisttrafikk viktig for kommunen. Lærdal er også en viktig del av verdensarven, der Bleia-Storebornen landskapsvern som ligger mellom Frønningen og Lærdal, har fått statusen verensarv av UNESCO (en organisasjon under FN).

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lærdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg