Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kvitsøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Kvitsøy

Kjente og seriøse meglere i Kvitsøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Kvitsøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Kvitsøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kvitsøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kvitsøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kvitsøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kvitsøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kvitsøy

I tillegg til øya Kvitsøy er følgende øyer bebodde; Langøy, Kviting, Hellesøy, Krågøy og Grønningen. Det finnes kun eneboliger i kommunen. De fleste eier boligen, men det finnes et leiemarked i kommunen. 11% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Vil du kjøpe deg hytte i Kvitsøy kommune er dette mulig, men det er kun bygget 78 hytter i kommunen.

Boligmarkedet er ikke like aktivt i kommunen som det er andre steder. Det er svært få boliger som blir solgt i året. Dette påvirker prisene, så om du ønsker å bosette deg i kommunen får du mye for pengene.

Eiendomsmegler Kvitsøy

Har du en bolig som du vurderer å selge i Kvitsøy kan du fremdeles få hjelp fra flere meglere. Eiendomsmegler 1 er en av meglerne du kan få hjelp fra. Om du ikke ønsker å bruke så mye tid på kontakte de ulike meglerne kan du bruke vår tjeneste. Da fyller du bare ut ett skjema, deretter kontakter meglerne deg med tilbud.

Om Kvitsøy

I forhold til areal er Kvitsøy kommune i Rogaland Norges minste kommune. Den er også sjette minste i forhold til innbyggertall. Kommunen ligger i Boknafjorden og består av 167 øyer, holmer og skjær. Det er kun seks av øyene som er bebodde. Ybstabøhamn er kommunens administrative senter og eneste tettsted. Her bor de fleste av kommunens innbyggere. I 2018 hadde kommunen 527 innbyggere.

Fiske er viktig for kommunen, da med vekt på reke- og krabbefangst. Det drives en del jordbruk i kommunen, da med fokus på husdyrhold (sau og storfe), Ellers er næringslivet dominert av bygge- og anleggsvirksomhet, samt transport og lagring.

Som sagt er fiske og jordbruk viktig for Kvitsøy. Sjøtransport utgjør en viktig arbeidsplass, og man finner Kvitsøy kysttrafikksentral i kommunen. 47% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen, da i hovedsak i Stavanger.

Kvitsøy har en kommunal barnehage og en 1-10 skole. Det ble vedtatt bygging av en kunstgressbane i 2018.

Det er broer mellom alle bebodde øyene i kommunen. Det finnes fergeforbindelse til Merkjavik, som ligger like nord for Stavanger.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kvitsøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg