Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kviteseid

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Kviteseid

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kviteseid så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kviteseid er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kviteseid?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Kviteseid

Boligmarkedet i Kviteseid er sterkt preget av eneboliger, det er faktisk ikke registrert at det er en eneste leilighet i kommunen. Men ser man på alle boligene som bygges, er det snart flere fritidsboliger enn helårsboliger i kommunen.

I følge SSB er det 1.085 hytter og 1.291 helårsboliger i kommunen. Ser man på tallene for endringer i befolkningen er det forventet en negativ utvikling. Det er vanskelig å si med sikkerhet hvorfor markedet endrer seg på denne måten. Men en viktig faktor kan være at flere ønsker å bo mer sentralt, og ser derfor helle på Kviteseid som et flott sted å ha en fritidsbolig. Hvor de da får koblet av.

Eiendomsmegler Kvitseid

Dersom du har en bolig i Kviteseid som du vurderer å selge, eller av en annen grunn trenger hjelp fra en eiendomsmegler er det viktig at du finner den beste eiendomsmegleren i Kviteseid. Det er ikke så mange meglere som holder til i denne kommunen, men i nabokommunen er det flere som ønsker å hjelpe deg med å selge boligen din.

Ved å fylle ut vårt skjema, vil du enkelt komme i kontakt med flere dyktige meglere. Som kan hjelpe deg med å få mest mulig for din bolig i Kviteseid, enten det er en helårs- eller fritidsbolig.

Om Kviteseid

Kviteseid kommune ligger i Telemark fylke, og grenser mot Tokke, Fyresdal, Nissedal, Drangedal, Nome, Bø og Seljord. I dag består kommunen av 2.408 innbyggere. Kviteseid er knyttet til Telemarkskanalen, som har sluseforbindelser ned til Skien. Sveinsheii er det høyeste punktet i kommunen, med sine 1.141 meter over havet.

Den viktigste næringen til Kviteseid har vært Skog- og jordbruk, men i nyere tid har handel og service, turisme, vannkraft og offentlige kontorer blitt veldig viktig for kommunen. Kviteseid er godt kjent for å ha en særegen kulturell tradisjon innenfor arkitektur, kunst og håndverk, mat og folkemusikk. Dialekten til kommunen, er den dialekten i Norge som har flest like trekk fra norrønt.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer