Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kviteseid

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Kviteseid

Kjente og seriøse meglere i Kviteseid

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Kviteseid. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Kviteseid
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kviteseid så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kviteseid er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kviteseid?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kviteseid

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kviteseid

Boligmarkedet i Kviteseid er sterkt preget av eneboliger, det er faktisk ikke registrert at det er en eneste leilighet i kommunen. Men ser man på alle boligene som bygges, er det snart flere fritidsboliger enn helårsboliger i kommunen.

I følge SSB er det 1.085 hytter og 1.291 helårsboliger i kommunen. Ser man på tallene for endringer i befolkningen er det forventet en negativ utvikling. Det er vanskelig å si med sikkerhet hvorfor markedet endrer seg på denne måten. Men en viktig faktor kan være at flere ønsker å bo mer sentralt, og ser derfor helle på Kviteseid som et flott sted å ha en fritidsbolig. Hvor de da får koblet av.

Eiendomsmegler Kvitseid

Dersom du har en bolig i Kviteseid som du vurderer å selge, eller av en annen grunn trenger hjelp fra en eiendomsmegler er det viktig at du finner den beste eiendomsmegleren i Kviteseid. Det er ikke så mange meglere som holder til i denne kommunen, men i nabokommunen er det flere som ønsker å hjelpe deg med å selge boligen din.

Ved å fylle ut vårt skjema, vil du enkelt komme i kontakt med flere dyktige meglere. Som kan hjelpe deg med å få mest mulig for din bolig i Kviteseid, enten det er en helårs- eller fritidsbolig.

Om Kviteseid

Kviteseid kommune ligger i Telemark fylke, og grenser mot Tokke, Fyresdal, Nissedal, Drangedal, Nome, Bø og Seljord. I dag består kommunen av 2.408 innbyggere. Kviteseid er knyttet til Telemarkskanalen, som har sluseforbindelser ned til Skien. Sveinsheii er det høyeste punktet i kommunen, med sine 1.141 meter over havet.

Den viktigste næringen til Kviteseid har vært Skog- og jordbruk, men i nyere tid har handel og service, turisme, vannkraft og offentlige kontorer blitt veldig viktig for kommunen. Kviteseid er godt kjent for å ha en særegen kulturell tradisjon innenfor arkitektur, kunst og håndverk, mat og folkemusikk. Dialekten til kommunen, er den dialekten i Norge som har flest like trekk fra norrønt.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kviteseid

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg