cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kvinnherad

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Kvinnherad

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kvinnherad så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kvinnherad er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kvinnherad?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kvinnherad

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kvinnherad

Innbyggerne i Kvinnherad er bosatt langs kysten på Folgefonnhalvøya i de syv av åtte tettstedene man finner i kommunen. De fleste bor i tettstedet Sæbøvik, deretter kommer Sunde/Valen, Husnes og kommunesenteret Rosendal.

Når det gjelder innbyggertall var befolkningen stabil frem til 1960, mens den økte på 1980-tallet med industrireising og kraftutbytting. Siden har innbyggertallet holdt seg relativt stabilt. I dag bor det 13 137 innbyggere i kommunen, men prognoser viser til en svak nedgang de neste tiårene. Dette vil virke inn på boligmarkedet, men foreløpig ligger antall boligomsetninger relativt stabilt.

Når det gjelder pris har gjennomsnittlig kvadratmeterpris for eneboliger vært varierende. Sett over mange år går prisene oppover, men ut ifra statistikken har prisene mye de siste ti årene. Totalt finner man 5 098 eneboliger og 207 leiligheter i Kvinnherad. Hvor 82% er selveier og 13,3% er leietakere. I tillegg finner man en del hytter på totalt 1 423.

Eiendomsmegler Kvinnherad

Skal du selge boligen din i Kvinnherad er det viktig at du bruker litt tid for å finne den beste megleren. Våre tips er at du finner en megler som er lokalkjent, da dette kan ha mye å si for utfallet av boligsalget.

Videre kan det være lurt å sjekke opp referanser og hva megleren har solgt tidligere. Skal du selge en enebolig, er det ikke viktig at megleren er god på leiligheter. Sett gjerne opp en liste over hvilke kvaliteter du ser etter hos en eiendomsmegler.

For å slippe å bruke så mye tid på å kontakte flere meglere er du velkommen til å bruke vårt skjema. Da vil meglerne kontakte deg innen tre dager. En annen fordel er at de vet at de er i konkurranse med hverandre, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger for få deg som kunde.

Om Kvinnherad

Kvinnherad kommune ligger i Hordaland fylke og består av flere store og små øyer, samt østsiden av Hardangerfjorden, vestre del av Folgefonnhalvøya og Ølve og Hatlestrand. I dag grenser Kvinnherad til Fusa, Kvam, Jondal, Ullensvang, Odda og Etne.

Innen næringslivet er det industri med skipsbygging og aluminiumsverket som har vært kommunens viktigste næring. I dag er verkstedindustrien fremdeles viktig, men jordbruk er også betydelig med husdyrhold og fiskeoppdrettsanlegg.

Kvinnherad er også blant de syv største kraftkommunene i Norge, men rundt 18% av de yrkesaktive har arbeid utenfor Kvinnherad kommune.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer