cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kvam

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Kvam

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kvam så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kvam er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kvam?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kvam

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kvam

I dag er det 8 441 innbyggere i Kvam kommune, men prognoser viser til først en økning det neste tiåret, for deretter å redusere seg. Av innbyggerne i dag er flest bosatt rundt eller i de seks tettstedene Norheimsund, Øystese, Ålvik, Vikøy, Ploganes og Oma som alle ligger ved Hardangerfjorden.

I kommunen er det totalt 3 213 eneboliger og 191 leiligheter med en eierandel på 85,1% og 14,6% leietakere. Kvam er også et populært sted å eie fritidsbolig der det er totalt 2 801 hytter i dag.

Antall boligomsetninger har ligget omtrentlig likt over flere år, men gjennomsnittlig kvadratmeterpris har vært svært varierende. At prisene varierer såpass kan tyde på et usunt boligmarked, der det til tider er vanskelig å få solgt boligen til takst. Samme tendenser ser man for småhus, mens leiligheter er det ikke nok tall på.

Selve aktiviteten på markedet ser man at er der. Det blir solgt flere boliger året rundt. Noe som tyder på at flere ønsker å bosette seg i kommunen.

Eiendomsmegler Kvam

Med et så rolig boligmarked som det er i Kvam, er det ikke like mange meglere som holder til her. Men uansett om du skal selge boligen din, er det noen meglere i kommunen og flere i nabo kommunene som kan hjelpe deg.

For å få den beste megleren til en god pris, anbefaler vi at du bruker en anbustjeneste. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er derfor kanskje villig til å strekke seg enda lenger. Inviter deretter flere meglere på befaring.

Før du tar et valg er det viktig å tenke på hva som er viktig for deg hos en megler. Husk at en megler som kjenner nabolaget ditt godt, og en med nok erfaring er to viktige kriterier du bør føre opp på lista.

Om Kvam

På vestsiden av Hardangerfjorden i Hordaland fylke finner du Kvam kommune. Kvam grenser til Kvinnherad, Fusa, Samnanger, Vaksdal, Voss og Granvin.

Innen næringslivet er det jordbruk med husdyrhold og hagebruk som utgjør mange arbeidsplasser. Blant kommunene i Hardanger er det samlede jordbruksarealet i Kvam størst, samt at Kvam kommer som tredje kommune blant fylkets betydelige fruktbygder. Man finner med andre ord en god del frukthager langs fjorden med epler, pærer og plommer, samt grønnsaker og bær.

Videre er det en del industri innen bygge- og anleggsvirksomhet og verkstedindustri. Ellers arbeider 21% av de yrkesaktive bosatte i nærliggende kommuner.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer