Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kvam

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Kvam

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kvam så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kvam er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kvam?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Kvam

I dag er det 8 441 innbyggere i Kvam kommune, men prognoser viser til først en økning det neste tiåret, for deretter å redusere seg. Av innbyggerne i dag er flest bosatt rundt eller i de seks tettstedene Norheimsund, Øystese, Ålvik, Vikøy, Ploganes og Oma som alle ligger ved Hardangerfjorden.

I kommunen er det totalt 3 213 eneboliger og 191 leiligheter med en eierandel på 85,1% og 14,6% leietakere. Kvam er også et populært sted å eie fritidsbolig der det er totalt 2 801 hytter i dag.

Antall boligomsetninger har ligget omtrentlig likt over flere år, men gjennomsnittlig kvadratmeterpris har vært svært varierende. At prisene varierer såpass kan tyde på et usunt boligmarked, der det til tider er vanskelig å få solgt boligen til takst. Samme tendenser ser man for småhus, mens leiligheter er det ikke nok tall på.

Selve aktiviteten på markedet ser man at er der. Det blir solgt flere boliger året rundt. Noe som tyder på at flere ønsker å bosette seg i kommunen.

Eiendomsmegler Kvam

Med et så rolig boligmarked som det er i Kvam, er det ikke like mange meglere som holder til her. Men uansett om du skal selge boligen din, er det noen meglere i kommunen og flere i nabo kommunene som kan hjelpe deg.

For å få den beste megleren til en god pris, anbefaler vi at du bruker en anbustjeneste. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er derfor kanskje villig til å strekke seg enda lenger. Inviter deretter flere meglere på befaring.

Før du tar et valg er det viktig å tenke på hva som er viktig for deg hos en megler. Husk at en megler som kjenner nabolaget ditt godt, og en med nok erfaring er to viktige kriterier du bør føre opp på lista.

Om Kvam

På vestsiden av Hardangerfjorden i Hordaland fylke finner du Kvam kommune. Kvam grenser til Kvinnherad, Fusa, Samnanger, Vaksdal, Voss og Granvin.

Innen næringslivet er det jordbruk med husdyrhold og hagebruk som utgjør mange arbeidsplasser. Blant kommunene i Hardanger er det samlede jordbruksarealet i Kvam størst, samt at Kvam kommer som tredje kommune blant fylkets betydelige fruktbygder. Man finner med andre ord en god del frukthager langs fjorden med epler, pærer og plommer, samt grønnsaker og bær.

Videre er det en del industri innen bygge- og anleggsvirksomhet og verkstedindustri. Ellers arbeider 21% av de yrkesaktive bosatte i nærliggende kommuner.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer