Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kvænangen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Kvænangen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kvænangen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kvænangen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kvænangen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarked i Kvænangen

Boligmarkedet i Kvænangen kommune består kun av eneboliger. De fleste eier bolig, med det finnes et leiemarked for den som skulle trenge dette. Hyttemarkedet er beskjedent til moderat, med i underkant av 400 oppførte hytter.

Det er relativt få boliger som blir solgt og kjøpt i kommunen, sammenlignet med andre kommuner i Norge. Ser man på prognosene fra SSB er det også forventet en nedgang i befolkningen. Noe som mest sannsynlig vil påvirke boligmarkedet negativt.

Eiendomsmegler Kvænangen

Selv med et lite aktivt boligmarked, selges det boliger her også. Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Dette kan du gjøre ved å bruke en anbudstjeneste. Du er velkommen til å bruke vår. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger.

Videre er det viktig at du inviterer meglerne hjem på befaring slik at du får et bedre inntrykk av hver og en av dem. Her kan du også stille eventuelle spørsmål du skulle hatt. På denne måten vil det bli enklere for deg å ta den riktige beslutningen når det kommer til valg av megler.

Om Kvænangen

Lengst nordøst i Troms fylke finner vi Kvænangen kommune. Kommunen har blant annet grense mot flere kommuner i Finnmark fylke. Kommunens administrative senter heter for Burfjord. Kvænangen har planer om å slå seg sammen med Alta og Loppa kommune. Burfjord er kommunens eneste tettsted. Omtrent 30% av kommunens innbyggere bor her. I 2018 hadde kommunen 1202 innbyggere.

Kommunen heter Návuona på nordsamisk og Naavuonon på kvensk. Dette gjenspeiler at mye av befolkningen har opprinnelse fra samer og kvener. Beahcegealháldi er kommunens høyeste topp og ligger 1324 moh. Pekkamyra er vernet som naturreservat. Landskapet i kommunen er preget av både høye fjell og fjorder.

Kommunen har flere fiskeoppdrettsanlegg. Industrien er i all hovedsak rettet mot fisket, med flest arbeidsplasser innenfor næringsmiddelindustrien. Turismen er i vekst og gir en god del arbeidsplasser. I underkant av 30% av kommunens yrkesaktive innbygger jobber utenfor Kvænanger.

Kvænangen har en barnehage og en kombinert barne- og ungdomsskole. Det ligger ikke noen videregående skole i Kvænangen kommune. Kommunen har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

E6 går tvers gjennom kommunen og spiller en sentral rolle for samferdsel. Det finnes flere hurtigbåtruter til ulike deler av kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer