Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kvænangen

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Kvænangen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kvænangen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kvænangen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kvænangen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kvænangen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarked i Kvænangen

Boligmarkedet i Kvænangen kommune består kun av eneboliger. De fleste eier bolig, med det finnes et leiemarked for den som skulle trenge dette. Hyttemarkedet er beskjedent til moderat, med i underkant av 400 oppførte hytter.

Det er relativt få boliger som blir solgt og kjøpt i kommunen, sammenlignet med andre kommuner i Norge. Ser man på prognosene fra SSB er det også forventet en nedgang i befolkningen. Noe som mest sannsynlig vil påvirke boligmarkedet negativt.

Eiendomsmegler Kvænangen

Selv med et lite aktivt boligmarked, selges det boliger her også. Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Dette kan du gjøre ved å bruke en anbudstjeneste. Du er velkommen til å bruke vår. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger.

Videre er det viktig at du inviterer meglerne hjem på befaring slik at du får et bedre inntrykk av hver og en av dem. Her kan du også stille eventuelle spørsmål du skulle hatt. På denne måten vil det bli enklere for deg å ta den riktige beslutningen når det kommer til valg av megler.

Om Kvænangen

Lengst nordøst i Troms fylke finner vi Kvænangen kommune. Kommunen har blant annet grense mot flere kommuner i Finnmark fylke. Kommunens administrative senter heter for Burfjord. Kvænangen har planer om å slå seg sammen med Alta og Loppa kommune. Burfjord er kommunens eneste tettsted. Omtrent 30% av kommunens innbyggere bor her. I 2018 hadde kommunen 1202 innbyggere.

Kommunen heter Návuona på nordsamisk og Naavuonon på kvensk. Dette gjenspeiler at mye av befolkningen har opprinnelse fra samer og kvener. Beahcegealháldi er kommunens høyeste topp og ligger 1324 moh. Pekkamyra er vernet som naturreservat. Landskapet i kommunen er preget av både høye fjell og fjorder.

Kommunen har flere fiskeoppdrettsanlegg. Industrien er i all hovedsak rettet mot fisket, med flest arbeidsplasser innenfor næringsmiddelindustrien. Turismen er i vekst og gir en god del arbeidsplasser. I underkant av 30% av kommunens yrkesaktive innbygger jobber utenfor Kvænanger.

Kvænangen har en barnehage og en kombinert barne- og ungdomsskole. Det ligger ikke noen videregående skole i Kvænangen kommune. Kommunen har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

E6 går tvers gjennom kommunen og spiller en sentral rolle for samferdsel. Det finnes flere hurtigbåtruter til ulike deler av kommunen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.