Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Krødsherad

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Krødsherad

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Krødsherad så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Krødsherad er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Krødsherad?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Krødsherad

Det er to tettsteder i Krødsherad: Krøderen og Noresund. Førstnevnte ligger ved innsjøens søndre ende og var i sin tid endestasjonen på Krøderbanen. Litt under én tredjedel av kommunens innbyggere bor her. Noresund ligger omtrent midt på Krøderen og er administrasjonssenteret i kommunen. Her bor omkring 15 prosent av befolkningen i Krødsherad. Ellers er mye av bosetningen å finne spredt langs innsjøens bredder.

Krødsherad har opplevd vekst i befolkningen i over et tiår nå. Veksten har riktignok vært beskjeden sammenlignet med fylkesgjennomsnittet. Men det er en stabil trend, som ifølge SSBs prognoser forventes å skulle fortsette de neste 20 årene. Og selv om Krødsherad ikke er den største hyttekommunen, blir det fremdeles solgt en del hytter her. Faktisk viser fritidsboligstatistikken fra 2019 at kommunen var blant de som omsatte flest fritidsboliger det året.

Eiendomsmegler Krødsherad

Høyfjellshytte, småbruk eller enebolig – betydningen av å finne riktig megler er uansett stor. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Krødsherad.

Om Krødsherad

En gang var Krødsherad en del av nabokommunen Sigdal. Det er imidlertid over hundre år siden nå. Og i dag deler Krødsherad bare den fire mil lange innsjøen Krøderen med Flå i nord. Foruten Flå og Sigdal, grenser Krødsherad til Ringerike og Modum i henholdsvis øst og sør.

Sammenlignet med de to førstnevnte er ikke Krødsherad en utpreget hyttekommune. Det betyr likevel ikke at kommunen ikke er et yndet reisemål. Spesielt på vinteren yrer Krødsherad av liv. Da valfartes det gjerne fra nært og fjernt for å stå på ski i Norefjell. Og med strandlinje til Krøderen og ellers mye flott natur, har Krødsherad også mye å by på i varmere årstider. Det er med andre ord ikke noe mysterium at reiselivsnæringa står sterkt her. Spesielt ikke med tanke på at reiseveien til hovedstaden kun er ti mil.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer