Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kristiansund

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Kristiansund

Kjente og seriøse meglere i Kristiansund

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Kristiansund. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Kristiansund
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kristiansund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kristiansund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kristiansund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kristiansund

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kristiansund

Boligmarkedet i Kristiansund har den siste tiden gått tregt. Her tar det faktisk tre ganger så lang tid å få solgt en bolig enn i andre byer i Norge.  

Med en blanding av både eneboliger og leiligheter er det mye å velge mellom her. Samtidig får man med natur og nærhet til bylivet. Det er en fin blanding for nyetablerte familier. I tillegg er ikke prisene like høye som de større byene. Så man får mer for pengene. 

Eiendomsmeglere i Kristiansund

Selv med en by som er mindre aktiv, finner man flere eiendomsmeglere som konkurrer om de sammen kundene. Eiendomsmegler 1 og Notar Kristiansund.

Dette er noe du kan bruke som en stor fordel hvis du skal selge boligen din. Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste. Da vet meglerne at du konkurrer med andre, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger for å få deg som kunde. 

Husk å inviter alle meglerne på befaring før du tar en avgjørelse. Da vil du få et bedre inntrykk av hver og en som en selger. Deretter blir det lettere å velge den beste megleren for deg og din bolig. 

Om Kristiansund

Kristiansund er både en kommune og by som ligger i Møre og Romsdal fylke. I dag består Byen av 24.442 innbyggere. Byen er omringet av jord er og hav. 

I 1742 fikk Christianssund som det het før, bystatus. 

Olje- og gassindustrien er viktig for Kristiansund. Ellers er skipsbygging, fiske og fiskeforeldning viktige næringer. Det produseres store mengder klippfisk i Kristiansund. Derfor er også retter som bacalao, blandaball og fishan viktige for byen. 
Bacalaofestivalen arrangeres hvert år i Kristiansund. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kristiansund

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg