Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kongsberg

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Kongsberg

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kongsberg så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kongsberg er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kongsberg?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Kongsberg

Det er til sammen tre tettsteder i Kongsberg kommune. Det største av disse er administrasjonssenteret ved samme navn, deretter kommer Hvittingfoss og Hillestad. Om lag 80 prosent av kommunens innbyggere holder til i byen, mens fem prosent er fordelt på de andre to. Ellers er bosetningen preget av spredt bebyggelse sørover mot Vestfold.

Jevnt over har befolkningsveksten i kommunen vært forholdsvis høy i lang tid. Det til tross for en rekke opp- og nedturer i industrien. Også i senere tider har veksten vært høyere enn i fylket som helhet. Ifølge SSBs prognoser er dette en trend som skal fortsette de neste 20 årene. 

Med sine mange og attraktive arbeidsplasser, samt gode samferdselstilbud, er Kongsberg en by med få utpendlere og mange innpendlere. Og da man i 2018 opplevde rekordfall i boligpriser og lav omsetning i hovedstaden, nådde aktiviteten i kommunen nye høyder. Kongsberg er med andre ord en av kommunene som utflytterne fra Oslo gjerne ender opp i. 

På grunn av disse faktorene bærer boligmarkedet i Kongsberg preg av generell høy omsetning. 

Eiendomsmegler Kongsberg

Med et aktivt boligmarked er det flere eiendomsmeglere som konkurrer om de samme oppdragene. Her finner man blant annet EiendomsMegler 1 Kongsberg og Aktiv Eiendomsmegling Kongsberg. 

For å finne den beste megleren bør du innhente tilbud fra flere og invitere de på befaring. Da vil du få et bedre helhetsinntrykk av hver og en. 

Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Kongsberg.

Kongsberg

Kongsberg er en by som ligger i Kongsberg kommune. Historisk sett har Kongsberg spilt en svært viktig rolle som industrikommune.

Det skyldes først og fremst virksomheter som Kongsberg Sølvverk og Kongsberg Våpenfabrikk. 

Selv om bergverksindustrien i dag er utfaset, finner man fremdeles en god del industrielle virksomheter i byen. Og med sitt fokus på elektronikk og informasjonsteknologi er Kongsberg faktisk blant de fem største industrikommunene i hele landet.

Kulturturisme er etter hvert blitt en viktig del av Kongsbergs økonomi. Det er dessuten et godt eksempel på hvordan kommunen fremdeles preges av sin bergverkshistorie. Sølvverket ble fredet som kulturmiljø i 2003. Og i dag er det Norsk bergverksmuseum som har ansvaret for turismen i området.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer