Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kolvereid

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Kolvereid

Kjente og seriøse meglere i Kolvereid

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Kolvereid. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Kolvereid
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kolvereid så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kolvereid er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kolvereid?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kolvereid

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kolvereid

Boligmarkedet i Kolvereid preges av at det er Norge sin minste by. Her er det ikke like mye aktivitet på boligmarkedet, som i de større byene i landet. 

De som flytter hit kjenner gjerne til byen fra før, eller flytter tilbake til hjemmet sitt. Byen byr på flott natur og ligger nær både sjø og mark. 

Eiendomsmeglere i Kolvereid

Om du skal segle boligen din er det viktig at du finner en god megler for deg og din bolig. Se derfor etter en megler som kjenner nabolaget ditt godt. Og som du har god kjemi med. 

Det holder ikke bare med å kjenne Kolvereid generelt, men nabolaget du bor i er vel så viktig. Kjemien mellom deg og megleren er også en viktig faktor for at boligprosessen skal gå så lett som mulig. 

Deretter kan det være lurt å sjekke opp referansene til meglerne. Da finner du fort ut hvem som kan være med videre i vurderingen og hvem du bør fjerne. 

Inviter gjerne meglerne hjem på befaring, da blir det lettere å sammenligne kvalitetene til de ulike meglerne og ta det riktige valget. 

Om Kolvereid

Kolvereid er administrasjonssentrum i Nærøy kommune og Norges minste by. I 2017 ble det målt at byen hadde 1.748 innbyggere. 

Du finner Kolvereid på et smalt eid mellom fjordene Innerfolda og Sørsalten. 

Byen har mange arbeidsplasser som er knyttet til varehandel, bygg og anlegg, privat og offentlig tjenesteyting. Og til maritime industri som ligger ved Kolvereidvågen, fremfor alt verftet Moen Marin med verkstedhall, bedding og kai. 

Det var i 2002 at Nærøy kommunestyre vedtok at Kolvereid skulle få bystatus. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kolvereid

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg