Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kirkenes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Kirkenes

Kjente og seriøse meglere i Kirkenes

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Kirkenes. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Kirkenes
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kirkenes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kirkenes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kirkenes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kirkenes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kirkenes

Boligmarkedet i Kirkenes har den siste tiden vært moderat til aktiv. Det er flere som kjøper og selger boliger her. Men til tider kan det stanse noe opp. 

Det at kirkenes satser på Turisme og andre næringer kan ha noe med at folketallet stiger og at flere velger å flytte hit. 
Med en god blanding av næringsliv, natur og «byliv» til en rimelig penge, er nok flere faktorer som tiltrekker flere innbyggere til Kirkenes. 

Eiendomsmegler Kirkenes

Med et aktiv boligmarked er det flere som velger å flytte hit. Det vil også bety at det er flere meglere som konkurrer om de samme

oppdragene. Eiendomsmegler 1 kirkenes er en av flere meglere som selger boliger i byen. 
Dersom du skal selge din bolig i Kirkenes anbefaler vi at du innhenter tilbud fra flere meglere. Bruk gjerne en anbudstjeneste slik at de vet at de konkurrer om deg som kunde. 

Deretter kan du sammenligne og velge det beste tilbudet. 

Om Kirknes

Kirkenes er et administrasjonssenter og en by som ligger i Sør-Varanger kommune, Finnmark fylke. Kirknes er siste stopp for både Hurtigruten og E6. 

I dag er det 7209 innbyggere som bor i byen, hvis man regner med Bjørnevatn, Hesseng og Sandnes. 10 prosent av innbyggerne er russere. 

I byen ligger skipsindustrien Kimek AS. De reparerer russiske båter. I 2015 åpnet Kirkenes handelspark. 
De senere årene har turisme fått en viktig rolle i Kirkenes sitt næringsliv. I 2015 var det 8 cruiseskip som til sammen tok med 3000 turister til byen. Dette var blant annet MS Prinsendam og Ocean Pincess.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kirkenes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg