Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Karmøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Karmøy

Kjente og seriøse meglere i Karmøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Karmøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Karmøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Karmøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Karmøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Karmøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Karmøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Eiendomsmeglere Karmøy

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme kundene. Eiendomsmegler 1 og Eiendomsmegler A er to av de største meglerforetakene du vil treffe på om du skal selge boligen din.

For å slippe å bruke så mye tid på kontakte meglerne kan du gjerne bruke vårt skjema. Da vil du bli kontaktet innen få dager av de valgte meglerne. Da er det bare å sammenligne tilbudene og velge det beste for deg og din bolig.

Om Karmøy kommune

Karmøy er en kommune, og en øy, i Rogaland fylke. I tillegg hører noen andre småøyer med til kommunen, som for eksempel; Feøy og Fosen. Karmøy er Rogalands største øy og Norges 23 største. Kommunens administrative senter heter for Kopervik.

Kommunen har i tillegg til Kopervik sju andre tettsteder; Åkerhamn, Skudeneshavn, Avaldsnes, Ferkingstad, Visnes, Sandve og Våre. Alle disse åtte tettstedene ligger i selve kommunen. Det finnes i tillegg noen tettsteder også på fastlandet, men disse ligger ikke utelukkende i kommunen. Kopervik, Åkerhamn og Skudenedvik har bystatus. I 2018 hadde kommunen 42.176 innbyggere.

Karmøy er et populært turistmål med mange gode muligheter til for eksempel fiske, bading og seiling. Kommunen kan også by på flotte sandstrender og turmuligheter. Haugaland zoo ligger i Karmøy kommune.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Karmøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg