cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Karlsøy

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Karlsøy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Karlsøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Karlsøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Karlsøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Karlsøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Karlsøy

Boligmarkedet i Karlsøy kommune består nesten utelukkende av eneboliger, det er kun bygget seks leiligheter her. De fleste eier bolig, men det finnes et leiemarked. 16,2% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er moderat, med i overkant av 650 oppførte hytter.

De fleste av Karlsøys yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant og primær- og sekundærnæringer. Karlsøy har den høyeste andelen yrkesaktive innenfor primærnæringen i Troms fylke. Her er det fiske som står for de fleste arbeidsplassene. Fiskets store betydning gjør at næringsmiddelindustrien også får en nokså fremtredende rolle. Jordbruket er beskjedent og preges i all hovedsak av husdyrhold, da sau og geit. I underkant av 30% av de yrkesaktive innbyggerne i kommunen jobber utenfor Karlsøy.

Karlsøy kommunen har fem barnehager og to 1-10 skoler. I tillegg ligger det en Montessori skole på Vannarei. Kommunen har ingen videregående skole. Karlsøy har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

Reinøya, Karlsøya og Vannøya har fergeforbindelse med Hansnes. Det går hurtigbåt til Tromsø/Skjervøy. Fv. 863 går til Tromsø, gjennom tunnel under Kvalsundet. Ellers er fv. 301 og 305 viktige for samferdsel i kommunen.

Om Karlsøy

Nord for Tromsø, i Troms fylke, ligger Karlsøy kommune. Kommunen er en øykommune og ligger utelukkende på øyer, blant annet; Nord-Fugløya, Vannøya, Helgøya, Nordkvaløya, Grøtøya, Reinøya, Ringvassøya og Rebbenesøya. Kommunens administrative senter heter for Hansnes. Kommunen hadde per 4.kvartal 2018 2252 innbyggere. Hansnes ligger på Ringvassøya, på denne øya bor omtrent 50% av kommunens innbyggere. Hansnes er kommunens eneste tettsted.

Karlsøy består i alt av over 600 øyer. Her finnes Europas største havørnbestand, du kan også se blant annet lundefugl og ærefugl her. Soltindan er kommunens høyeste topp og ligger 1049 moh. Store deler av Karlsøy kommune er naturvernområde. Som ellers i Troms kan du i Karlsøy også oppleve både midnattssol og nordlyset.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.