Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Karasjohka Karasjok

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Karasjohka Karasjok

Kjente og seriøse meglere i Karasjohka Karasjok

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Karasjohka Karasjok. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Karasjohka Karasjok
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Karasjohka Karasjok så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Karasjohka Karasjok er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Karasjohka Karasjok?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Karasjohka Karasjok

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Karasjok

Innbyggertallet i Karasjok har vært i vekst og er ved siden av Alta den eneste kommunen i Finnmark med økende befolkning. Samtidig som befolkningsveksten har Karasjok en sterk sentralisering til kommunesenteret Karasjok.

Totalt er det 941 eneboliger, 25 leiligheter og 314 fritidseiendommer i kommunen. Det er en leietakerandel på 16,6% og eierandel på 83,4%.

Ifølge Kommuneprofilen og SSB har gjennomsnittlig pris per solgte bolig vært svært varierende, og i 2018 var det en sterk reduksjon. Dette kan muligens forklares av at det var få boliger som ble solgt sammenlignet med andre år.

Om Karasjok

Karasjok, også kjent som Kárášjohka, ligger i Finnmark fylke og grenser til Kautokeino, Porsanger, Tana, Alta og Finland. Kommunen er Norges nest største kommune i utstrekning, og selve kommunen omfatter deler av Finnmarksvidda og riksgrensen følger elven Anárjohka.

Sysselsetting i kommunen har gått fra 57% av primærnæringer innen reindrift, storfe- og sauehold til rundt 10% i perioden 1970 til 2001. I dag er det særlig privat tjenesteyting, offentlig sektor og reiseliv som har hatt økt sysselsetting. Sametinget og den tilhørende forvaltningen er også av stor betydning.

Rundt 80% av kommunens befolkning er samisktalende, så både norsk og samisk er likestilte som forvaltningsspråk. Ellers er det også noen finske som bor i Karasjok. Folketallet ligger på 2 662 innbyggere per 2019, men selv om befolkningen har vært i vekst, er forventet utvikling en nedgang de neste ti årene.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Karasjohka Karasjok

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg