Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Jørpeland

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Jørpeland

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Jørpeland så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Jørpeland er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Jørpeland?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Jørpeland

Jørpeland er en by som ligger rett utenfor Stavanger. Kanskje bedre kjent på veien til Prekestolen. Med den korte avstanden til Stavanger er det flott muligheter for de som ønsker å bo langs kysten litt utenfor en stor by.

Dersom man jobber i Stavanger er det fine muligheter for pendling. Du trenger kun å bruke 1 time, hvor mye av det er ferje tid. Man kan også kjøre rundt om Sandnes, men dette vil ta noe lengre tid. 

Byen består hovedsakelig av hus, og en del hytter fra innbyggerne i Stavanger og rundt om i Rogaland. Det ligger fint til både sjø og natur. 

Eiendomsmegler i Jørpeland

Har du best deg for å selge boligen din Jørpeland? Da vil du trenge en flink eiendomsmegler. Boligsalg er en prosess som de fleste ikke er så godt kjent med, det kan derfor være lurt å bruke litt tid på dette. 

Før du kontakter de ulike meglerne kan det være lurt å sette opp en liste over hvilke kriterier som er viktig for deg. Noen du bør tenke på er lokalkunnskaper, pris og referanser. Lokalkunnskaper er viktig for at megleren skal kunne svare potensielle kjøpere så godt som mulig. 

I tillegg har de kanskje kontakt med noen interesserte, hvis de har solgt boliger i ditt nabolag tidligere. Pris er også noe mange er opptatte av. Her er det viktig at du ikke går etter det billigste tilbudet, da man ofte får det man betaler for. 

Før du bestemmer deg kan det også være lurt å sjekke referansene til de ulike meglerne. Da får du luket ut de som ikke er like flinke.  

Om Jørpeland

Jørpeland er et administrasjonssenter og by som ligger i Strand kommune, Rogaland. For det sørlige Ryfylke er byen et viktig service- og handelssentrum. 

I 2018 ble det målt opp 7.117 innbyggere. Jørpeland fikk bystatus 1 april 1998, og består av bydelene Holmen, Barka, Barkved, Fjelde, Leite, Langeland, Grønnevoll, Førland, Jøssang og Tungland. 

Byen har lenge hatt tradisjoner som et industristed. På 1880-tallet startet det med møbelproduksjon. Mens det virkelige veksten til byen var stålverket, Stavanger Electro Staalverk A/S, fra 1910.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer