Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Jølster

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Jølster

Kjente og seriøse meglere i Jølster

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Jølster. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Jølster
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Jølster så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Jølster er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Jølster?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Jølster

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Jølster

Folketallet i Jølster ligger stabilt, der det i dag ligger på omtrentlig 3 043 mennesker. De fleste bor langs nordsiden av Jølstravatnet og langs Jøstra. Størsteparten bor altså i det tre tettstedene Vassenden, Langhaugene og Jølstravatnet. Ettersom Vassenden ligger nærme Førde har det i nyere tid blitt en del beboere der, særlig fordi en del jobber i Førde.

Kvadratmeterprisen var i 2017 på 15 217 kr, og man har siden 2008 hatt en økning i antall boligomsetninger. I 2007 var det en boligomsetning på 2 eneboliger, men dette har gradvis økt til 11 i 2015. Det er også noe omsetning av småhus og blokkleiligheter, samt hytter.

Av Norges 426 kommuner er Jølster på topp av de som sparer mest gjennomsnittlig per måned. Dette kan komme av at prisene ligger lavere i Jølster når det gjelder bolig. Særlig sammenlignet med nabokommunen Førde. Fra 2015 var det gjennomsnittlig pris på 100 m2 leilighet i Førde på 2,4 millioner kroner, mens i Jølster lå dette på 1,2 millioner. Dette gjør Jølster attraktivt for unge og nyetablerte når de skal inn på boligmarkedet.

Om Jølster

Jølster kommune ligger i Sogn og Fjordane fylke med grenser mot Gloppen, Stryn, Luster, Balestrand, Førde og Naustdal. Her er det tre tettsteder, men det også ofte delt i to, Vassenden og Skei, der Skei er kommunesenteret. Av natur finner man fjell, deriblant Snønipa på 1 827 meter, daler og breer, deriblant Jostedalsbreen. For ski-interesserte kan man dra til Jølster skisenter som er svært populært. Jølster skisenter AS melder et godt årsresultat fra sesongen 2017-2018, noe som viser at det er godt besøkt.

Næringslivet har jordbruk som den viktigste næringen, deretter er det mange yrkesaktive innen offentlig administrasjon og tjenesteyting, samt at turisme også er viktig, særlig om sommeren. Innenfor jordbruk er det husdyrhold som dominerer med sau, geit og storfe. Jølster kommune er faktisk en av de viktigste geite-bygdene i fylket, ved siden av kommunen Aurland og Gloppen. Man finner også noe industri innen næringsmiddelindustrien og kunsthåndverk.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Jølster

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg