Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Jessheim

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Jessheim

Kjente og seriøse meglere i Jessheim

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Jessheim. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Jessheim
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Jessheim så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Jessheim er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Jessheim?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Jessheim

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Jessheim

Boligmarkedet i Jessheim er et veldig aktivt marked. Det er mange boliger som blir lagt ut, og i det fleste tilfeller blir alle solgt relativt kjapt. En av årsakene til dette kan være at byen ligger relativt sentralt på Østlandet og det er ikke vanskelig å komme seg rundt med tog og buss. 

De som bor i byen har gode muligheter til å pendle både til Oslo Lufthavn og Oslo. I tillegg er det gode togforbindelser, som gjør det lett å komme seg frem og tilbake. Byen ligger også nærme E6, noe som gjør det relativt kjapt å komme seg dit man skal på Østlandet. 

Eiendomsmegler Jessheim

Med et så aktivt boligmarked er det flere eiendomsmeglere som konkurrer om de samme oppdragene. PROA Realtor Jessheim, Eiendomsmegler Krogsveen avd Jessheim og EiendomsMegler 1 Jessheim er få av mange meglere som konkurrer om boligsalgene i byen. 

Dersom du skal selge boligen din i Jessheim er det viktig at du finner den rette megleren for jobben. Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste. Da vet meglerne at de er i konkurranse, og kanskje de er villig til å strekke seg enda lenger for å få deg som kunde. 

Deretter kan du invitere de på befaring slik at du får et bedre inntrykk av hver og en. På denne måten vil du enklere finne den beste megleren til å selge din bolig. 

Om Jessheim

Jessheim er et tettsted, by og administrasjonssenteret i Ullensaker kommune som ligger i Akershus fylke. Byen ligger sentralt til og det er kun ni kilometer sørøst for Oslo lufthavn, bedre kjent som Gardemoen. 

I januar 2018 var det målt 18.726 innbyggere i byen. Jessheim er en av de byene i Norge som har vokst raskest med 6400 innbyggere siden 1990.

Jessheim er i dag senteret for regionale servicefunksjoner og handel på Øvre Romerike med en stor bygning av butikker i Jessheim Storsenter. Dette senteret ligger rett ved Jessheim Stasjon. 

Byen er også godt kjent som et skolesentrum, hvor man blant annet finner en videregående skole og Romerike Folkehøgskole. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Jessheim

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg