Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Iveland

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Iveland

Kjente og seriøse meglere i Iveland

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Iveland. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Iveland
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Iveland så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Iveland er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Iveland?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Iveland

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Iveland

Det finnes ingen tettsteder i Iveland. Bosetningen er godt fordelt ut over kommunen, med høyest tetthet på steder som Vatnestrøm i øst og administrasjonssenteret Birketveit. Ved Ogge-vassdraget finner man også en del fritidsbebyggelse. Området er spesielt yndet som utgangspunkt for langrennsturer og isfiske.

Mange av Ivelands sysselsatte innbyggere har sitt arbeid utenfor kommunen. Brorparten av disse pendler til Kristiansand sentrum eller de omkringliggenden områdene. Sørlandsbanen har et stoppested på Vatnestrøm, og veinettet i kommunen er generelt godt utbygd. På grunn av nettopp pendling har Iveland hatt en stabil vekst de siste tiårene. Og det forventes at den trenden vil fortsette i årene som kommer.

Eiendomsmegler Iveland

Befolkningsvekst kan som regel oversettes til høy omsetningsaktivitet på boligmarkedet. Under slike forhold vil det være viktig å komme i kontakt med en megler som forstår dine behov og har kjennskap til de lokale forholdene. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste meglerne i Iveland.

Iveland

Landskapet i Iveland kjennetegnes først og fremst av dalfører og skoglendte heier. Det drives omfattende skogavvirkning i kommunen, og av andre primærnæringer er det melkeproduksjon som gjelder. Aller mest kjent er nok Iveland for sine rike, for ikke å si sjeldne, mineralforekomster.

Mineralet thortveititt ble oppdaget på Knipan i Iveland i 1903. Og Ivelandsgruvene er fremdeles kjent som et godt sted for den som er på jakt etter sjeldne mineraler og krystaller.

Foruten treindustrien som naturlig følger skogdriften, er den viktigste industrien i kommunen næringsmiddelindustrien. Her er det Voss Production på Vatnestrøm øst i Iveland som står i spissen. Produktet deres fraktes av en elektrisk drevet vannvogn til Kristiansand, hvor det sendes ut til resten av verden.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Iveland

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg