Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Indre Fosen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Indre Fosen

Kjente og seriøse meglere i Indre Fosen

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Indre Fosen. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Indre Fosen
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Indre Fosen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Indre Fosen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Indre Fosen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Indre Fosen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Osen

Boligmarkedet i Osen kommune består for det meste av eneboliger, det er bygget noen få leiligheter. De fleste eier egen bolig, men det er også mulig å leie. 23,5 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er relativt lite, med 342 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Det er også en god del som jobber innenfor sekundær- og primærnæringer. Husdyrhold er mest sentralt innenfor jordbruket. Det drives også en god del fiske og lakseoppdrett. Industrien er nokså beskjeden, det finnes et pukkverk og en plastrørfabrikk.

Osen kommune har to barnehager, en barneskole og en 1-10 skole. Kommunen har flere aktive lag og foreninger, og det finnes et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

I forhold til samferdsel er det fv. 715 som gir kommunen forbindelse med Namsos og Steinkjer.

Om Osen

Osen kommune ligger i Trøndelag fylke, på Fosenhalvøya. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 938 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Steinsdalen, og mesteparten av kommunens innbyggere bor rundt dette området.

Naturen er typisk kystnatur, men det finnes også en del høye topper. Kommunens høyeste punkt er 600 moh og heter for Storheia. Kommunen har mange øyer og skjær, og består av flere korte fjorder. Det finnes store områder i kommunen der det ikke er bygget noe som helst, og man kan gå i dagesvis i mark og fjell uten å møte andre mennesker. Den ni kilometer lange Svesfjorden er kommunens lengste fjord.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Indre Fosen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg