Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ibestad

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Ibestad

Kjente og seriøse meglere i Ibestad

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Ibestad. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Ibestad
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ibestad så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ibestad er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ibestad?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ibestad

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ibestad

Det er kun bygget eneboliger i Ibestad kommune. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som måtte trenge dette. 19.9% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Ønsker du å kjøpe hytte i Ibestad er det mulighet for dette, med 438 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant og primær- og sekundærnæringer. Omtrent 18% av kommunens arbeidsplasser er innenfor primærnæringene. Det drives med både havfiske og oppdrettsanlegg. Husdyrhold er sentralt for jordbruket. Næringsmiddelindustrien er dominerende da det kommer til arbeidsplasser innenfor industrien, da innen fiskeforedling. Omtrent 20% av de yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Ibestad har to kommunale barnehager, og full barnehagedekning. Kommunen har en 1-10 skole, denne ligger i Hamnvik. Kommunen har et bredt utvalgt av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Både Rolla og Andørja har fastlandsforbindelse ved fv. 848. Det er undersjøisk tunnel mellom Rolla og Andørja, Ibestadstunnelen. Fra Andørja er det hurtigbåtforbindelse med Harstad, Finnsnes og Tromsø.

Om Ibestad

Ibestad kommune ligger i Troms fylke. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 1375 innbyggere. Hamnvik er kommunens administrative senter. Kommunen ligger sørvest i Troms fylke. Kommunen er en øykommune og består av øyene Rolla og Andørja, samt flere mindre øyer, holmer og skjær. Hamnvik er kommunens eneste tettsted.

Klimaet i kommunen er mildt, noe som gjør at jordbruk egner seg veldig godt. Kommunens innbyggere bor på de to øyene Rolla og Andørja, eller er terrenget preget av mye berg og fjell. Fjorden Straumbotn går hele 8km inn i Andørja. Rundt fjorden ligger tinderekker på over 1000 moh.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ibestad

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg