Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hurdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Hurdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hurdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hurdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hurdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Hurdal

Bosetningen i kommunen er hovedsakelig konsentrert til nord- og vestsiden av Hurdalssjøen, især administrasjonssenteret Torget. Tettstedet har i overkant av 700 innbyggere og ligger like ved Hurdalselvas utløp. Ellers kan man finne en god del hyttebebyggelse i kommunen.

I likhet med de fleste andre kommuner i Akershus fylke forventer Hurdal befolkningsvekst i årene som kommer. Boligmarkedet på Romerike er jevnt over preget av stabile priser og høy omsetningsaktivitet.

Denne tendensen er generelt sett sterkere dess nærmere Oslo vi kommer og avtar gradvis med avstanden. Men også kommuner lenger unna har opplevd mye av det samme.

Eiendomsmegler Hurdal

Enten du skal kjøpe eller selge bolig vil det være viktig å komme i kontakt med en megler som ikke bare har god kunnskap om eiendomsmarkedet i kommunen generelt, men også det segmentet som er spesielt relevant for deg.

Ved hjelp av vår tjeneste kan du sammenligne de beste tilbudene fra de dyktigste meglerne. På denne måten vil du enklere finne den beste megleren for å selge boligen din.

Om Hurdal

Hurdal er en kommune som ikke er redd for å fremheve det som skiller dem fra andre Akershus-kommuner. Hurdølingene stikker ikke under stol at de er den minst befolkede kommunen i fylket, men minner oss gjerne på roen og alle natur- og friluftsmulighetene det innebærer.

Ettersom man vet å sette pris på disse tingene i Hurdal, er bærekraftig utvikling en naturlig del av kommunens framtidsvisjon. Et godt eksempel på det er Hurdal Økolandsby, Norges første av sitt slag.

Med forholdsvis kort avstand til Oslo Lufthavn Gardermoen og alle samferdselstilbudene man finner der, kan man likevel ikke kalle Hurdal noen avkrok. Omkring halvparten av Hurdals sysselsatte er pendlere, og det er gjerne i Ullensaker, Oslo eller Eidsvoll disse er ansatt.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer